DuH Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 serverii shis gandons izklausijaas sakariigaaks. kaads pieshkjirs vinjam atvaljinajaumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Reku uztaisīju bildes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 normaala lietinja, tikai 1 minuss diezgan liels Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 Par lielumu nu hz nav tik liels(protams nevar salīdzināt ar nano), bet te viens ieminējas, ka, lai labāk pērk 20Gbbaitīgo ipodu - vot tas gan ir klucis paturēju rokās un izdomāju nu i nafig man tādu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 vieniigais labums, ka ar kluchiem var filmas luureet, bet uz taada megaekraana nekaadas iipashaas jeegas jau nav! man ar ir nano Ipodinjsh un esmu diezgan apmierinaats. shon tikai pirmo reizi uzkaaraas.. vieniigaa probleema Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Veel biens + no kluchiem ir tas ka var iesit kaadam, ja kaads sadomaajis atnemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 26, 2006 Author Report Share Posted July 26, 2006 tāds klucis ar kuru lūrēt filmas maksās dārgāk par tiem 12 pa 120 var dabūt lielo kluci ar 20gb atmiņu un parasto ekrānu p.s Funk1 tavi posti IR LIEKI & tu varētu beigt spamot tur kur tas NAV vajadzīgs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Labaak nepērciet ipodus, jo tad man mazāk darba būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 Jaunā cena 75LS Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 15, 2006 Author Report Share Posted August 15, 2006 Varat slēgt ciet topiku Tākā jauno nano atdevu māsīcai turpināšu viņu lietot pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts