meniks Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Vēlētos noskaidrot, kur rīgā var dabūt pa vislētāko izdrukāt bildi 10x15. esmu dzirdējis, ka var dabūt pa 7 saņiem par bildi gabalā ( gadījumā ja ir dahuja bilžu, un man ir ) un vēl 1 hujņa. man bildes pašam apgraizīt, lai viņas būtu proporcijā 3:2. deafultos jau nāk fočukam 4:3. takā tiem tur k-kāds krops ir jātaisa. vai viņi kaut kā mistiski sakompresē uz uztaisa saspiestas bildes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Neko izmēros mainīt nevajag - to es zinu. Ja nemaldos jebkurā fotosalonā kur attīsta bildes varēja arī printēt - Liepājā ņēma 14sančo par bildi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 18, 2006 Author Report Share Posted July 18, 2006 Neko izmēros mainīt nevajag - to es zinu. bet kā ? viņi tak nevar netaisīt cropu, jo 10x15 bidles proporcija ir 3:2, bet man fočukā 4:3 tātad tās izdrukas bildes ir šaurākas. nejau viņi viņas saspiedīs un būs man kautkādi īsi, resni cilvēciņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 nu man bija stipri čakarīgos izmēros, neatceros kā īsti, bet nu nestandarts - normāli sanāca 10x15 - jo lielāks izmērs jo labāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judge** Posted July 18, 2006 Report Share Posted July 18, 2006 Es nesu bildes taisiit un man visu baigi labi sataisiija, pats neko necropoju un nekaadus izmeerus nemainiiju bet bildes bija labas! Es nesu taisiit uz fotki.lv man nebija daudz bildes takaa 0.10ls gabalaa mani iipashi nebaidiija! iisteniibaa vislabaak noskaidrot kas un kaa ir aizejot uz salonu un tad lai vinji tevi apgaismo kas un kaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now