Jump to content
GIGN Forum

Kā Pareizi Ielikt Serverii Amxmodx!


Recommended Posts

Tā esmu dzirdējis jautājumus vairākos forums kā serverim uzlikt /rank top15 utt!!

Esmu nolēmis jums izstāstīt par amxmodx uzstādīšanu uz servera!

1. Dodamies uz www.amxmodx.org adresii! Uzspiežam downloads un skatmaies labajā pusē ir rakstīts "Counter-Strike Addon". Kad esam to atradusii izvēlamies kāds mūsu datoram ir windows! Kad esam šo failu nolādējuši atzapojam vaļā kā folderi! To var izdarīt šādi! Kad esam atvēruši ielādēto zip failu tad spiežām SFX! Jums veiks izstalāciju, un kad instalācija būs pabeikta tad jums parādīsies instalacijas fails! Kad esat ieinstelējuši šo failu jums ir japarādas vienai mapei ar nosaukumu addons! Pēc tam šo addons mape iemetam My coputer/local disc c/Program fails/Valve/cstrike/! Tik tālu mēs būtu beiguši!

2.Tālāk dodamies atkal uz www.amxmodx.org un atkal spiežam downloads! Kad esam uzspieduši downlaods ir japaradas kreisajā puse ar lieliem burtiem uzrakstam "Core Packages" Kad esam to atraduši tad pac pirmais zem šī uzraksta ir "AMX Mod X Full Installer'' Un zem šī uzraksta ir v1.75a fails! Šo failu nolādējam! Kad tas ir izdarits ķeraties pie nākošā punkta!

3.Atveram vaļā nolādētu instalācijas failu! Šajaa failaa nav nekadas krievu valodas vai kadas citas, ir tikai angļu valoda! Takā ieinstelēt ir ļoti viegli.

Kad šis fails ir ieinstelēts jums būtu jāatveras logam "Welcome to the amxmodx instaler 1.60"! Tālak rīkojamies sekojoši! Spiežam tālāk next un tikai ejam uz priekšu kames paradas lodziņs ar visadam direktoriju veidiem vai kas tās ir! Pēc tam izvēlamies "Select mod direction" Vai vieglāk sakot iepriekš pēdējais! Tagad atveras vaļā logs un prasa izvēleties direktoriju! Izvelasmies direktoriju My computer/Local disc c/Progarm fails/valve/Cstrike! Kad esma izvēlējušies spiežam tikai tālak kamer paradas logs un sākas instalācija! Instalācija ilgst 20,30 sekundes un tas nebus ilgi! Kad instalācija ir pabeikta! Ejam uz My computer/Local disc c/Progarm fails/valve/Cstrike/addons configs/ un veram vaļā amxx failu! Noējam pašā leja un atrodam Rank mode! Kad esam atraduši šādu uzrakstu tad ejam drusku uz leju un redzam csstats_rank 1! Kad esam atraduši šo uzrakstu tad rediķejam "csstats_rank 1" par "csstats_rank 0" un veram amxx failu ciet un galaa neaizmirstam nospiest "yes" lai to saglabatu!

Tas takā butuu viss!! Visam būtu jājiet!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
My coputer biggrin.gif patika sis teksta dala. Otkart es nezinu ka jaunakais amxx, bet serverim vins nava iebarots smile.gif kaut vai kur pazuda viena lieta ak ja METAMOD

da winhs pac pastaastiija ko citi jaw pusgadsimtu atpakalj zinaaja!!! un 4ist weelas pieliiidzinaaties taadeim PC guru kaa lil_netii, norkizz, worm utt!! bet nu labi warbuut winhs cereeja ka winja postu pieliks pie stikjotajiem postiem!! smiliez.de_2125.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...