drinkits Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Nu tā mans brālis ar niku -Rods Of God- iegāja gign serverī un normāli spēlēja un bez 4ītiem, bet tad divus vins noshava 1 raundā, 1 hedaa aiz kastes, kam bija galva redzama, bet ottrs jau bija savainots un to ar vins piebeidza! Tas tak nav normali, ka vins 4 noshauj normali speeleejot, bet tad uzreiz vinam BAN. Vins nav registreejies gign forumaa tapeec paludza mani sho uzrakstit! Luuk par ko vinam iedeva BAN: BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: r&r BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: -Rods Of God- BAN] Iemesls banam: malacis BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 21 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------- Es vnk nesaprotu kāpēc jābano ja 8iemesls ir malacis! Tas tieshām nav normāli. Tad vismaz nebuutu banojis uz nenoteiktu laiku... Nu kas tas ir par adminu r&r ar zemu skill noteikti, ja iemesls ir malacis! Ludzu vinu UNBAN, jo es ar biezhi spēlēju gign serverī un vēlos turpināt spēlēt, jo tur vismaz nespēli visādi noobiņi... Ludzams UNBAN Mana IP: 84.237.182.244 P.S. Lūdzu galvenajiem adminiem wormam un macho paskaidrot, kāpēc r&r uzlika BAN un kāpēc bana iemesls bija malacis??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 DEMO pievieno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 tāpec, ka iepriekšējā roundā tu spēlēji ar aimu un kad teica kautkas rr'am lai iet skatities tu vēl teici Nu ej, ej un protams pēc tam ,kad mes ar rr iegājam specos tu biji 0 un nekā tev tur nebija,t.i., tu biji izsledzis viņus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 biju klaat, neesi tu tiirs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 naidi tut demo http://www.gign.lv/viewdemo.php i potom budem reshatj kto prav kto vinovat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 kad parādīsies demka, apskatīšos vēlreiz. tagad pacieties. un tos bana iemeslus es parasti tīri randomā drukāju, kā garīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 tāpec, ka iepriekšējā roundā tu spēlēji ar aimu un kad teica kautkas rr'am lai iet skatities tu vēl teici Nu ej, ej un protams pēc tam ,kad mes ar rr iegājam specos tu biji 0 un nekā tev tur nebija,t.i., tu biji izsledzis viņus! Zini Ali vienkaarshi vins vienam tik hedaa ielikaa un tam kurs staveeja aiz kastes un kaa tam var heda neielikt, ja vins mani neredzeeja??? Noteemeeja un hedaa!Paskaidro kaa var buut aims, ja vienam tik hedaa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 veciits mazliet putrojas, te braalis spelee, bet peekshnji "kaa tam var heda neielikt, ja vins mani neredzeeja???" + kaa tu zini ko tavs braalis un kaa darija, lai naak vinjsh raksta suudziibu, tu vinjam vienmeer blakus seedi un veero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 vispār es nebrīnītos, iespējams, viņi pa raundiem spēlē, nu ķipo viens 5 raundus, otrs piecus raundus... ģemku ieliec un uzraksti kurā minūtē tev uzlika to banu, pastīsimies un pateiksim vai tur kkas bija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 noskatījos tikko vēlreiz demku, un tik tiešām nespēju saprast, ko es tur biju ieraudzījis, atvainojos un noņēmu banu, vari iet spēlēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 Nu liels paldies ka noņēmi, vismaz es ar savu bracku vareesim iet speleet gign serveri, jo man un vinam tur patiik, jo speelee diezgan speeciigi spēlētāji! P.S. Un lūdzu nākamreiz admin pavēro kārtīgi pirms bano! Un man ar bija taisniiba, ka tur nekaads aims nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts