Jump to content
GIGN Forum

Kas Tas!

drinkits
 Share

Recommended Posts

Nu tā mans brālis ar niku -Rods Of God- iegāja gign serverī un normāli spēlēja un bez 4ītiem, bet tad divus vins noshava 1 raundā, 1 hedaa aiz kastes, kam bija galva redzama, bet ottrs jau bija savainots un to ar vins piebeidza! Tas tak nav normali, ka vins 4 noshauj normali speeleejot, bet tad uzreiz vinam BAN. Vins nav registreejies gign forumaa tapeec paludza mani sho uzrakstit!

Luuk par ko vinam iedeva BAN:

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: r&r

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: -Rods Of God-

BAN] Iemesls banam: malacis

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 21 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

BAN] ----------------------------------------------------------------

Es vnk nesaprotu kāpēc jābano ja 8iemesls ir malacis!

Tas tieshām nav normāli. Tad vismaz nebuutu banojis uz nenoteiktu laiku...

Nu kas tas ir par adminu r&r ar zemu skill noteikti, ja iemesls ir malacis!

Ludzu vinu UNBAN, jo es ar biezhi spēlēju gign serverī un vēlos turpināt spēlēt, jo tur vismaz nespēli visādi noobiņi...

Ludzams UNBAN

Mana IP: 84.237.182.244

P.S. Lūdzu galvenajiem adminiem wormam un macho paskaidrot, kāpēc r&r uzlika BAN un kāpēc bana iemesls bija malacis??? please.gifplease.gif

tāpec, ka iepriekšējā roundā tu spēlēji ar aimu un kad teica kautkas rr'am lai iet skatities tu vēl teici Nu ej, ej un protams pēc tam ,kad mes ar rr iegājam specos tu biji 0 un nekā tev tur nebija,t.i., tu biji izsledzis viņus!

tāpec, ka iepriekšējā roundā tu spēlēji ar aimu un kad teica kautkas rr'am lai iet skatities tu vēl teici Nu ej, ej un protams pēc tam ,kad mes ar rr iegājam specos tu biji 0 un nekā tev tur nebija,t.i., tu biji izsledzis viņus!

Zini Ali vienkaarshi vins vienam tik hedaa ielikaa un tam kurs staveeja aiz kastes un kaa tam var heda neielikt, ja vins mani neredzeeja??? Noteemeeja un hedaa!Paskaidro kaa var buut aims, ja vienam tik hedaa!!!

Nu liels paldies ka noņēmi, vismaz es ar savu bracku vareesim iet speleet gign serveri, jo man un vinam tur patiik, jo speelee diezgan speeciigi spēlētāji!

P.S. Un lūdzu nākamreiz admin pavēro kārtīgi pirms bano!

Un man ar bija taisniiba, ka tur nekaads aims nebija!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...