PUTIN Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Nu kr4 uztaisu cs serveri visu izdaru uzmociju amx_mod visu pilnigi palaizu vienreiz srveri un izsledzu un tad atkal palaizu man radas couldn"t locate ip port 27015 ja lieku uzz cita porta tad man tas pats paspeleju kadas dazas dienas un tas pats paradas ! kapec kas un ka , varbut kaut ko neesu izdarijis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Tu izdraazi savu suni, taapec Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTIN Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 Nespamo un nevac postus ja nezini Lox Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Nespamo un nevac postus ja nezini Lox Es zinu dauni, vnk te pilns ar taadiem lohiem kaa tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTIN Posted July 14, 2006 Author Report Share Posted July 14, 2006 Es zinu dauni, vnk te pilns ar taadiem lohiem kaa tu Isteniba ka tu lol skaties ka pa nepiemerotiem un nevajadzigiem postiem nedabu banu taksto es tev vienu lietu saku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 15, 2006 Report Share Posted July 15, 2006 PUTIN tu esi , kāda tev starpība vai viņš spamo, vai nē? Tu te neesi nekāds admins, un vispār tu neesi nekas, lai kādam kko pavēlētu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PUTIN Posted July 15, 2006 Author Report Share Posted July 15, 2006 nee toisti tu lol kada starpiba vai tu admins vai ne tikunta nevar spamot bot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts