slow hands Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) skatījos gotfrag forumā un ieraudzīju vienu topiku, kur bija viens tāds viģiks, izdomāju mož te ar' kādam liksies smieklīgs, nu man likās, neteiksim, ka baigā rēka, bet tomēr rēcīgi kā tas čuvaks tanī video sākumā viesa cerības saviem komandas biedriem, ka nošaus pretinieku un atmīnēs bumbu, bet visu nereāli sačakarēja un tika izpownots viģiks! P.S. man baigi lēnu ielādējas, bet nebaidieties aizies tā filmiņa, tikai kāds brīdis jāpagaida Edited July 5, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 HMMM... A ka vinjam izdevas pasas beigas uzlekt uz tas kastes? Tas tjipa butu tas pieminetasi bunny hop? Un ja taa.. kas tas ir? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 viņš uzkāpa uz C4 un tādā veidā varēja tik uz kastes, ja kāds cits izņemot tevi pašu uzliek C4, tad tu vari izkāpt uz BUMBAS un tas dod iespēju uzlekt uz tāda augstuma kastēm, respektīvi - neliels paaugstinājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 slowhand visu labi izpētijis. es arī gribēju prasīt KĀ VIŅŠ TO DABŪJA GATAVU :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 wasn't that funny... bet nu stienis labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 kruts mooviks vinja klana biedri par vinju smejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now