bLeeD Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 (edited) [ labdien ] Ir pienacis sen gaiditais brivlaiks,pie datora sanak sedet daudz biezak.gribetu aktivi darboties serverii,un adminet brivaja laika,kaut arii maz druscin diena staradju,vakara varu daudz adminet veletos palugt [ tikai ] xkick... ar to man pietiktu... Nedaudz par mani.. - Dzivoju Valmiera, 17 gadii - septembrii paliek 18 .. Lotii garso alus Milakais alus - Cesu Premium Brivaja laika sportoju , paa vasaru speleju addas stritbola, Speleju NBA 2006 un CS 1.6 Tas arii viis ... Edited June 28, 2006 by bLeeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 kas tu taads? Uz servera neesu manijis tevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 mega-ultra-super-tripler-roflīgs-omaigādīgs RECzorz interesanti būtu uzzināt, ko tad tu ar to kick taisies darīt - kikosi frīfragus vai arī taisies līdz nāvei nobesīt kādu nakts čīteri? tas varētu būt diezgan aizraujoši, bet iesaku tomēr palikt par parastu sērvera iemītnieku bez privilēģijām, tici man - tas būs gan priekš tevis labāk, gan priekš citiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Nu ņemot vērā, ka katru dienu tevi redzu GIGNĀ un, ka spēlē NBA`06 bez ierunām dodu tev REC, jo tomēr tavs pieteikuma posts likās ļoti atbilstošs 18 gadīgam un it īpaši mani iežēlināja tavs "attached img"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Bet ko jūs ņirgājaties pa viņiem visiem ? Taču normāli cilvēki kad grib dabūt access tāpat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 topika autors varētu ievērtēt gignā adminu daudzumu un pasēdēt un padomāt nedaudz par to. over and out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts