DJ MUman Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Esmu nedaudz .. nu labi diezgan .. aizraavies ar war3 mapju taisii6anu, un te nu saskaaros ar vienu probleemu (diezgan buutiska) Gribu iebaazt kaadu muziku mapee (dabuuju melodijas no RE un gribeju sabaazt mapee Resident Evil: LeftBehind) Mape nav manis taisiita, es vinju editeeju tikai, jo vinjai nav nobeiguma un veel saadas taadas nepilniibas, enyvej, ja lieku mp3 failu, tad domajiet pa6i, cik sveers mape (ja lieku pat tikai vienu kaadu melodiju) man taa kaa gribeetos vairaak muzikas sabaazt (prieks noskanjas radii6anas) un gribas, lai mape nesver 10 Mbitus ... Kaa var sataisiit muzikas failus mazaakus ?? P.S. viens variants man ira - Sony Vegas proga .. bet vai var caur to (vinja skiet pamatiigi sver, tapec negribeju ka4at, ja izraadaas, ka caur to nevar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 noka4a media monkey, ar to vares Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now