Ringolds Posted June 21, 2006 Author Report Share Posted June 21, 2006 mana probleema ir neatrisninama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 prosta neigraa to suuda css Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 Tu doma taa - lai es ieiet serfveri kaukada un apskatos cik man pings tad atveru server list vala un apskatos cik tur ir? Es tevi isti nesapratu.. lol nē start>run un uzraksti ping -t ip.ad.re.se tev rādīs visādus brīnumus - viss ko tev vajag skatīties ir "time= " tas cik ms tur rāda - tāds ir tavs pings. un tajā pašā laikā vari iečekot kāds pings ir cssā. Ja viņi +- sakrīt tad viss ok, ja nē, tad cs:s vainīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 21, 2006 Report Share Posted June 21, 2006 nu tad ko juus speeleejat to briinumspeeli, labaak ieej jippii.lv uzspeelee poolu tur nebuus pings, vai arii paspeleee citas speeles internetaa apsakties kaa tur ar pingu sastaav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ringolds Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 lol nē start>run un uzraksti ping -t ip.ad.re.se tev rādīs visādus brīnumus - viss ko tev vajag skatīties ir "time= " tas cik ms tur rāda - tāds ir tavs pings. un tajā pašā laikā vari iečekot kāds pings ir cssā. Ja viņi +- sakrīt tad viss ok, ja nē, tad cs:s vainīgs. rekur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 ko tu man rādi to lol. Es tev saku - salīdzini - kā tev pingojas serveris caur šito un kāds tev pings ir spēlējot cs:s uz tā paša servera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ringolds Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 (edited) nu man caur to suudu rada ka pings itka 128 bet css kad uzraxtu net_graph 3 pingu rada no 60 - 80 Edited June 22, 2006 by Ringolds Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 labaak taa: cmd/ ping -t -l 1472 1.servera.ip.adrese un cmd/ ping -t -l 1472 2.servera.ip.adrese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ringolds Posted June 22, 2006 Author Report Share Posted June 22, 2006 nja ta ir css problema tad kas man tagad buutu jadara...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ringolds Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 nu es ieinsteleju cs_full_v22 pameginaju uztaisit sreveri un pings bija 5 tas nozime ka viss iet tikai ka lai no v22 pariet uz v28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now