ZERO|Amber Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Ja Tev ir garlaicīgi, pievienojies mums http://87.110.72.104:8000 Laba un dzīves priecīgā MŪZIKA! P.S Augšā jāspiež Lisent Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ja es redzētu kādu dziesmu iekš song history tad es saprastu ka tas nav priekš manis - tagad kad tur nav dziesma es to vienkārši tāpat zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 ja ar šo smailiju tu domāji "stāsti vien tālāk" tādā ironiskā noskaņā, tad es tev varu pārliecināt, ka es nestāstu pasakas - manī tiešām valda stingra pārliecība, ka tā mūzika kas tur skan ir bezgaumīgi lēta un visticamāk kaut kāds lēts Ju0r0PIAN HIT REIDIO atdarinājums. Ir vēl citi varianti, kas tur var skanēt - bet visi tikpat lēti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 pcs , bet tas ir musus ardio un musus Dj_Fox jeb saucamsi ZERO|Apsargs nu tagat jau mes mainam klanu uz ORG-Tm | Apsargs bet nu vari palugt kautko labakau ja velies sarov1 skype Un tu tas krutais visu pareizi dari ... P.s Nenem galvaa pedejo rindinu ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 man ar latvieshu valodu bija shvaki, bet ko tu velak darisi?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 - manī tiešām valda stingra pārliecība, ka tā mūzika kas tur skan ir bezgaumīgi lēta un visticamāk kaut kāds lēts Ju0r0PIAN HIT REIDIO atdarinājums. Tu domā European Shit Radio ? N' īstenībā gribēju paklausīties to tavu rādžu zero, bet man nočakarējas. Jādomā, ka nekas prātīgs tur tāpat neskan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 skan gan partigs nu ka kuram gaume parsvaraa elektroniskaa muzika Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Kas tieši? Trance? DnD? House? Deep house? Rave? Vecie disko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 House Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 mani iespaidi: ieslēdzu, 25sec paklausījos + visu laiku raustījās (hz kapēc), kas tur skanēja to es nevaru pateikt, nu katrā ziņā vārdi bija - "where is the love, where is the love..." mans vērtējums - veceņu radio! (sorry džeki) P.S. katrā ziņā CHILdren Of Bodom tur neskanēja, tapēc man nepatika nu jā, saprotu ka mūsū jaunatnei neko vairāk par eminemu, kristinu un vēl tur kkādiem deju grīdas rīvētājiem nevajag... pīs aut nigaz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 he man gan nekas neraustas tev interbets ir suds ja nu nez es tadus nedzirdeju ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 lai cik interesanti tas nebuutu, bet mani nabaga 10mbiti arii nepavelk to eliito raadzhu :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 (edited) ZERO|Apsargs nu tagat jau mes mainam klanu uz ORG-Tm | Apsargs Diezgan sTa1L15h klana tags! Kur var pieteikties? skan gan partigs nu ka kuram gaume Viņam atšķirībā no tevis ir sapratne par to, kas ir shits`n`kas nav! p.s gramatika vecais tev uz apaļu 0 Edited June 20, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 imho tas būs bijis "Where is the love" - Kamasutra (aptuveni 98. gada housiņš). latviešu valodas rakstība katastrofāli (TSI=0). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now