chuvax Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 Es pateikshu jums taa------> es gribu admin tiesiibas un ja sliktie gign onkuļi (worm,macho u.c.) man taas nedos tad viņi palix arii slikti bet ja iedos tad buus labie GIGN onkuļi ! Un ja juus man nedosiet admin tiesiibsa tad es visu pateikshu mammai un vinja juus visus noshaus !!! Vot tAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frex Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 lasiiju shito un reeka paraava.... chuvax cik tev gadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuvax Posted December 6, 2003 Author Report Share Posted December 6, 2003 Frex apsveicu --->tu esi pirmais LOHS kas uzķērās uz šito un padomaaja ka es to pa iistam raxtu !!! Shitas topics ir FOR FUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frex Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 nu bet ljogjiski, kaa uz taada rakstu var neatbildeet???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 ak dievs.... dazhkaart briinos kaa taadi iemaacijaas iesleegt kompi kur nu veel ieiet internetaa... chuvax kaa tev tas izdevaas? kaa tu atklaaji ka kompim ir podzinja kuru ir jaapiespiezh lai kaut kas notikos utt? pastaasti visu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 Katrs idiots ir ar kaut ko apbriinojams. Teiksim chuvaks ir apbriinojams ar to ka vinsh domaaja ka shis topiks liksies smiekliigs. Frex jau ir iipashs - vinjam tas likaas smiekliigi - un tas jau tik tieshaam ir apbriinojami. Lai gan... ko nu tur. Uzaugushi droshvien skatoties "Beniju Hilu".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frex Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 sorry macho.... bet man reeka paraa par to cik stunbam cilveekam jaabut lai kaut ko taadu uzrakstiitu..... un veel joprojaam reecu par vinju...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 baaac benijs hils ir forsh JA! psc nesaprotu kaa vinji tik daudz seerijas iztaiisijushi visu laiku seerijas beigaas skrien vinjam vecenes pakalj un seerijas viduu vispaar nekas interesants nenotiekaas... aceros ieshauj kaut kaads kovbojs vinjam veederaa benijs hils panjem alu un dzer un tek vinjam laukaa pa tiem caurumiem... nu psc ku miekliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 aha ir gan, bet chuvax =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diesel Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 aprbiinojami.. ar kuru galu tas chuvax var domaat.. ielikt pie nopietna topica shitik anaalu un nemaz ne reecigu postu... Kartejais beerna prikols! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 6, 2003 Report Share Posted December 6, 2003 ok papa diizeli sleegsim sho ciet pirms tu kaadu lekciju par pareizu uzvediibu esi nolasiijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts