Jump to content
GIGN Forum

Pele & Dpi

Guest blody
 Share

Recommended Posts

Guest blody

Kr4 man ir aizvesturiska laazer pele bet man vinja ir ljoti miilja un kad vienu briidi rukaaju ar mx518 es sapratu cik vecaa laazerniece isteniibaa laba bet ir vien probleema: vinja ir maz dpi kas noziime ka ja straujaak jaaparauj un jaaieshauj piemeeram wormam galvaa tad parasti es rokas kustiibu izdaru bet meerkjis paliek pilniibaa uz vietas , vai ir iespeeja ar kaadaam consoles komandaam vai kko kkaados settingos uzlabot sho dpi ne burtiskaa noziimee bet lai ... nu juus saprataat , paldies .

nav. Tas dpi ir dots per inch - cik pikseļus peles kursors pakustēsies, ja tu pakustināsi peli. Vienīgais veids kā to (peles kursora kustības ātrumu) mainīt csā ir mainot sensu. Pašu peles dpi nu nekādi nepamainīsi smile.gif

Guest blody

ja nu nekaadi nevarat paliidzeet tad ieshu vien ubagot kaadu nno hivemind fujitsy siemnes, mx510 vai dareks x3 cik peles dry.gif negribaas jau kautkaa shkjirties no taas peles bet peedeejaa laikaa saaku izjust sho probleemu arvien biezjaak...

Edited by blody

Guest blody

Nu ir taa : vienlaga kaads sens , strauji paraujot peli kursors nereagjee vispaar vai pakustaas nedaudz un sagriezjaas zilaas taalees, bet es taa padomaaju un biki paserchoju google par dpi kaukaadu informaaciju atradu un laikam jaasecina ka taa ir peles vaina un tur neko izdariit ar kkadu komandu paliidziibu konsolee nevarees so lock.gif laikam...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...