denja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Es gribetu pateikt ka pa naktim xm ir nepiecie6ams jo spelejot un bams serv uzkaras ap 4 no rita un tad vote daudzi spiez nee jo pa naktim speele neipa6i specigi speletaji , slap slay man liekas ir viens no vajadzigakajam komandam :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 nu, redzot cik tu daudz spēlē pa naktīm uzliku atpakaļ tev slap/slay. par xm gan nezinu. Nav jau tā, ka tu man nepatīc vai liecies stulbs or smthng, es vienkārši neesmu drošs vai dot tev xm būtu pareizi. Neizskatās, ka citi domātu savādāk. ak jā - kas attiecas uz to slap/slay, gribēju vēl vienu lietu pateikt - labāk tomēr ir neuzlikt slap/slay un padomāt 2x vai tas tiešām ir vajadzīgs, nekā uzlikt nevietā, jo vienā gadījumā nekas liels nemainās, bet otrā gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 okey, paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 pff, vēl vienu lietu aizmirsu. tev tak ir votemap, kur problēma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 pff, vēl vienu lietu aizmirsu. tev tak ir votemap, kur problēma? kad uzkaraas karte vai serveris lai var aatri nomainiit atpakalj karti, veel bez ilgas votoshanaas + vel sanaak taa kad iet pie ct un uz votes uzspiezhaas 2 nieks, pa nakti veel speelee cilveecinji kuri negrib speeleet to pashu akrti bet citu, bet nav veel tikusi liidz taadam liimeni lai 1 peispiestu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 par tiem cilvēciņiem ticu, bet serveris neuzkaras, viņam 4os vienkārši ir parastais restarts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 par tiem cilvēciņiem ticu, bet serveris neuzkaras, viņam 4os vienkārši ir parastais restarts. precizeesim 4:30, par to uzkarshanos tu gan kljuudies notiek arii taa, kad nomaianas mape naktii (Pienjesim iceworld) paspeelee kaadas dazhas minuutes un uzkaras un atmet uz aztecu un viss pa jaunam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 xm jau var piemest, viens no retajiem kam tomeer vel patik pa nakti paspeeleet funmapes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts