Jump to content
GIGN Forum

Mazinjsh Upgreids

Recommended Posts

Es gribetu pateikt ka pa naktim xm ir nepiecie6ams jo spelejot un bams serv uzkaras ap 4 no rita un tad vote daudzi spiez nee jo pa naktim speele neipa6i specigi speletaji , slap slay man liekas ir viens no vajadzigakajam komandam :/

nu, redzot cik tu daudz spēlē pa naktīm uzliku atpakaļ tev slap/slay.

par xm gan nezinu. Nav jau tā, ka tu man nepatīc vai liecies stulbs or smthng, es vienkārši neesmu drošs vai dot tev xm būtu pareizi. Neizskatās, ka citi domātu savādāk.

ak jā - kas attiecas uz to slap/slay, gribēju vēl vienu lietu pateikt - labāk tomēr ir neuzlikt slap/slay un padomāt 2x vai tas tiešām ir vajadzīgs, nekā uzlikt nevietā, jo vienā gadījumā nekas liels nemainās, bet otrā gan.

pff, vēl vienu lietu aizmirsu. tev tak ir votemap, kur problēma?

kad uzkaraas karte vai serveris lai var aatri nomainiit atpakalj karti, veel bez ilgas votoshanaas + vel sanaak taa kad iet pie ct un uz votes uzspiezhaas 2 nieks, pa nakti veel speelee cilveecinji kuri negrib speeleet to pashu akrti bet citu, bet nav veel tikusi liidz taadam liimeni lai 1 peispiestu

par tiem cilvēciņiem ticu, bet serveris neuzkaras, viņam 4os vienkārši ir parastais restarts.

precizeesim 4:30, par to uzkarshanos tu gan kljuudies smile.gif notiek arii taa, kad nomaianas mape naktii (Pienjesim iceworld) paspeelee kaadas dazhas minuutes un uzkaras un atmet uz aztecu un viss pa jaunam

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...