BlackDrake Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) Nu man ir tāda problēma, es domāju uztaisīt savu rpg spēli nu vel īsti nevaru atrast kādu programu caur kuru var taisīt rpg, ja varat ielikat plz download linku esat tik labi.... Paldies jau primstam..... EDIT:Kavacky sorry biju par tadu lietu aizmirsis man māsa sito fi4u zin to c++ valodu vai ko tur un vinja teica ka 4akars jo vinja macas rtu un zin Edited June 11, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Neaizmirsti arī par šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 Bet es jau prasiju programu kura jau ir gatava bet tika jauztaisa pasham skini un ari chari un maģijas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Kavacky sorry biju par tadu lietu aizmirsis man māsa sito fi4u zin to c++ valodu vai ko tur un vinja teica ka 4akars jo vinja macas rtu un zin *noveljaas no kreesla* Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 šis ir tas daunis mikis kam pa abiem nikiem forumā ir 150% warns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 šis ir tas daunis mikis kam pa abiem nikiem forumā ir 150% warns. Hehehe nja ta tas ir..... p.s Taisat ciet sho topick ja jau nevarat palidzet ka cilveki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now