d3aTh | kaiteeklis Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 Lika raxtiit macho 1)Par bumbu. Vispirmms vinjiem taa ir jaauzliek , ja tas vinjiem izdodas , tad vinjiem taa ir jaasargaa un tad CT jaameeggina taa atmineet.Javinjie tas neizdodas , tad CT jaatrod taa un jaaasargaaa , lai T nepanjemtu un neuzliktu.Tas lai nebuutu liekas skraidiishanas un laika teereeshanas. 2)Par hostiem Saakums , ja kaadam T sagribaas raunda ssakumaa nomediit Hostu , tad shim jaauzliek kick , vai slap.Un , ja sanaak taa kad beigaas paliek CT vs Ttad contram jaaiet hosti glaabt , ja neviss jaaskrien fragu vaakt , bet tajaa pashaa laikaa T tie jaasedz. 3)par Kemperiem Nu tas ir taa ja paliek CT vs T viens pret vienu un , ja shie sheezzz katrs savaa malaa nejeedziiga skatiishanaas vienaa punktaa , tad shiem ir jaaliek slap par kemposhanu , bez bumbas likshanas , vai hostu glaabshanas. 4)Par team kill Nu tas ir taa , ja kaaadam sagribaas raunda saakumaa saveejo novaakt , vai ievainot vinjam ir jaaliek pretii slap uz pusi lielaaks , nekaas shisnonjeema savam.Bet , ja tas ir noticis ir nejaushi , tad tam ir sava sadalja kur var izveleeties , ko uzlikt vinjam par nejaushu traapijumu - tas ir slap 10 times u.t Sho es uzraxtiiju , taapeec , ka jums serverii liela dalja no adminiem to nepilda , lai buutu kaartiiba.mani sauc Miks Jaunzems - mans e-mail [email protected] statos emu top15 ... kuraa tur viet.Es gribeetu luugt adminu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 es vinjam esot licis.... es pateicu ka man nepatiik sviestaini teksti.... (nemaz nezinaaju ka man ir taadas superspeejas ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 Apmeeram, ja tu uz ielas ieraugi sarkano gaismu nedriiksti iet paari... bet puules ir ieguldiitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 vo vo........ bet redzi - es esot licis..... (a varbuut tas ir maajiens ka mees te visi esam idioti?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 tautai pret vasaru saak paarkart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3aTh | kaiteeklis Posted June 2, 2003 Author Report Share Posted June 2, 2003 Njaaa var redzeet , ka nepatiik , ka es uzdarbojos.Bet es jau tikai speeleeju prieka peeec , bet ................psc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3aTh | kaiteeklis Posted June 2, 2003 Author Report Share Posted June 2, 2003 worm , kas tev gruuti ilikt admin - taadam kurss jeedz speelet cs`u ..... un zin noteikumus. .............. psc ta nu gan tas ir gruuti.Unable tam jau nu toch nevajadzeeeja dot - taads vispaar shis ir ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 njaa izgaazaas worm ar to ka iedeva unabl'am tiesiibas tagad visi naaks naak un prasa tiesiibas ar pamatojumu "eu tam losim iedevaat bet man kaa losim neiedevaat" vinja nikaa ir jau rakstiits ka vinjsh to nespees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 aizmirsti mazuliit - buus i karteejais "tas [beeP] 4iito !!!" un aizies kick vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 2, 2003 Report Share Posted June 2, 2003 bleee..... NU UN KA IEDEVAAM Unable tiesiibas?? VINJAM TAGAD AR VINJAS IR KO??? IR??? NEE??? Nu ta ko.... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3aTh | kaiteeklis Posted June 3, 2003 Author Report Share Posted June 3, 2003 Da es vienkaarshi saku .... kaapeec juus vispaar shim devaat.Vajag dot taadam , kas kautko jedz no speeles .Pienjemsim macho , worm , atoss un veel paaris.Mybe man )))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 4, 2003 Report Share Posted June 4, 2003 ak taa? Redzi dzheks arii izraadiija speeciigu saprashanu par speeli pirms taas tiesiibas tika iedotas... diemzheel praksee viss izraadiijaas savaadaak un cilveekiem ir tendence neveeleeties kljuudiities vairaak kaa vienu reizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Es taa lasu lasu un neko nesaprotu tikai saapo acis un tas ir viss.... worm tev ar ta??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts