Thus RUDIS Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Ta,tagad runas "experts" Nu tad 3reiz noskatijos video,un man uzmanibu pieversa raunda sakums,kura ZERO|Amber kadu pusminuti nostav baze,nu lab dzeks varbut pakera kaut ko edamu vai dzeramu.Tatad,iespejams ka taja spota pie b,kur vins bezjedzigi skatas augsa,piepesi pagriezas uz leju,paiet kadas 1-2 sekundes un vins ielaiz heda,maybe halava,maybe ne,nu to varetu piedot,varbut patiesam halava,nu bet to ka vins panema but1k^^ (maybe halava,bet visticamak ka ne),saubos vai to var uzskatit par halavu,jo es 3 reiz rupigi skatoties no vina skatapunkta,nekadi nespeju ieraudzit vinu,un visticamak ja pats butu spelejis jau sen butu dead,bet iespejam ka but1k^^ par atru izlida un ZERO|Amber ar savu straujo reakciju vinu panema? Tatad,mans gala sledziens nenoved ne pie ka,maybe tikai pie vel lielakam pardomam Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 ''but1k^^ par atru izlida un ZERO|Amber ar savu straujo reakciju vinu panema? '' ))))))))) nu ja, vinjam skanja nav vajadziiga. VInja reakcija dara briinumus. speelet iisti nemaak, bet reakcija vnk n1 !1!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klmn Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 (edited) nu reakcija -nee, bet intuicija-AFIGENAI 80% kas bija wh,20% -monitorings edit: P.S.: aaa un vel- Skataties un domajiet ilgi !!! Edited June 13, 2006 by klmn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 nu reakcija -nee, bet intuicija-AFIGENAI 80% kas bija wh,20% -monitorings edit: P.S.: aaa un vel- njaa skatieties un domajiet ilgi tapee ka mani darugi saka ka ar 4itiem spleju pasam skatoties arii taliekas tas ka taa heda sh Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 davai uzspēlējiet uz cīgu pudeli, es būšu tiesnesis! sarunaa ar vinu kad var splee nu es nez moska piekdien vai certrudien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 Nezināju, ka katram, kas spēlē uz GIGN jāraksta pašam sava demka ko te wispar wel striidas?!?Bij Bij naw naw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO|Amber Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 ko te wispar wel striidas?!?Bij Bij naw naw! nu bet gala sledzienu es gribu zinat !!! no admini saka ir , nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 ahahahaha lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 (edited) jūs nēsat tas pats ūūber pro ZERO klans, kas cēsīs(lan'ā) zaudēja klanam horror a.k.a revive, tactical-strikers? ķautko toreiz vel kāds no jums nodirsās "mums nebija labais sastāsvs!!! vajag remaču!" (nu k-ko tamlīdzīgu?) demo baigi strīdīgs moments..... nezinu vai tāda šara varētu gadīties... ir gadijies, pat MAN, nošaut kādu līdzīgā situācijā(bet tas tā ļoti reti..) p.s. tam zero logo fonts patizls.... Edited June 15, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts