Psihoner Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 man debils jautaajums jumms Spechuki kaads vareetu pateikt nafig no manis DC++ var nokachat bet man neko neatrod un nekachaa? Un nevaig luudzu ar jeeliibaam .... ja zini pasaki tieshi ... Paldies jau iepriek6s ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 heh man tada pati problema un tadel es saku izmantot torrentus Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Pamēģini iekš Opcijām pamainīt to Active un Passive. Maybe palīdzēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) man debils jautaajums jumms Spechuki kaads vareetu pateikt nafig no manis DC++ var nokachat bet man neko neatrod un nekachaa? Un nevaig luudzu ar jeeliibaam .... ja zini pasaki tieshi ... Paldies jau iepriek6s ... No kompja saprotu tik par cs'u un tapat shaubos, ka visu Nav jabut hakerim, lai saprastu, ka neesi kautko opcijas pareizi salicis! Varbut apskaties pie "ip" active/passive Edited June 6, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 es tev ieteiktu izlasīt šo manuāli par dc++ KLIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 Liels paldies jums ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts