Charter Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 Kads nevaretu ludz ieteikt kadu labu kodeku prieksh videomatch (v3.5.2). lieta taada: xvid mpeg4 ir normaals ,bet sony vegas 5.0 nenjem preti (nemet erorru ,bet vnk neieliekas) intel indeo 5.1 - paliek miglains intel ligos 5.2 - miglains Itkaa LEAD mpeg4 bija normals ,bet vins nokaaras un labak nepiemineet kadus video vins taisa. Man ir krakotais cs ,nevis steam , varbut ari tur ir vaina ,bet tomer zinu ,ka var labaak. Sorry ,bet shoeiz ieteikums ''izmanto tanti googli'' nederees ,jo no turienes kadas 3 kodeku pakas esmu testeejis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 ir jāliek Full Frames, Uncompressed! svērs daudz tas avi fails, bet zato mierīgi ar video vegas var apstrādāt un kvalitāte arī ir labākā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charter Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 ir jāliek Full Frames, Uncompressed! svērs daudz tas avi fails, bet zato mierīgi ar video vegas var apstrādāt un kvalitāte arī ir labākā. isteniibaa ari nekad neesmu taa meegjiajis ,jo milziigus kvantumus aiznjem ,bet es domaaju ,ka ir veerts pameegjinaat. Thanks a lot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now