cilveeks Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 kaads nevar iemest kur vareeja nopirkt to komplektu kur naaca mx510 +stteelpads jeb kautkas tamliidziigs kompelekts! un iesakat plz kur varetu riga nopirkt ausis normalas senhheiser?! draugam vajag bet shis galigi nerubi no taam lietam bet nu uz haljavu kulties uz rigu ari itka negribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 taads komplekts bija pieejam veikalaa 636 uz barona un taas naakamaas ielas kas aiz dzirnavu krustojuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 un cik vins pikoja?? 636 nav kkads ishops jeb 4to ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 http://shop.tornadopro.lv/product_info.php...&products_id=36 ti 4e, tipo pro? sengeizerus hz kur var nopirkt (es domaaju par pienemamu cenu), a tā, pa 90+ es redzēju Elkorā aiz gaisa tilta bija, tas gan bija pirms kādiem 3 mēnešiem, varbūt tagad ir citi modeļi (lētāki). katrā ziņā Elkora tehnikas veikalos vari meklēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 iznjemot to internetveikalu iespeeja ir kur citur komplektu nopirkt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 iznjemot to internetveikalu iespeeja ir kur citur komplektu nopirkt? ir! P.S. tu jau neprasīji kur! P.S.S. vari vairs neprasīt, pa vēlu - neatbildēšu (HA-HA) ja tu pērc stīlpadu rēķinies arī ar to, ka būs jāpērc mouseskatez (sūdiņi, kurus līmē uz peles ķepiņām, lai tās nenodilst), tapēc iesaku pirkt drēbes palikni - SteelPad Qck ir tīri labs, ir arī citi drēbinieki, ya no a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 5, 2006 Author Report Share Posted June 5, 2006 nu un kur to dreebju suudu dabuut ? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 5, 2006 Report Share Posted June 5, 2006 nevis drēbju sūdu, bet normālu palikni! viena iespēja http://baltgames.lv/v2/sellbuy/ ir izķemmēt tur visu cauri (tev interesēs "prodaju" sleja, jo cik saprotu tu vēlies iegādāties) un varbūt atrodi kko noderīgu! otra iespēja - griezies mircā pie puiša vārdā "nikOtiins" un prasi privātājā par palikņiem, pirms kāda laika viņš tirgoja un es no vina nopirku padu pa 12Ls (o št 12Ls par palikni, tu esi DEBĪLZ, o št, es labāk nopērk šmigu par to naudu, psc 12Ls par palikni!!!vanvanvann) + skeitus pie vina arī var nopirkt, ja nemaldos 10cm vai 20cm bija pa 1Ls! drošvien ir vēl čeli, kas pārdod padonus no rokām (cik zinu viņu mammas šuj tos padonu un uzdrukā virsū SK zīmi un saka, ka tie esot SteelPadi), takā vienk mirc paspamo ar textu, ka vēlies iegādāties kvalitatīvu padonu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now