SmokeMachine^^ Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Labdien es gribetu jums pajautat vai varat iedot man acc tiesibas, cs speleju aptuveni 2 gadus . Esu jau bijis daudzos serveros par adminu varu dazus nosaukt: cs.killine.lv aldaris.sytes.net . Nu uz tadam nopietnam tiesibam es neceru bet ja iedosiet tad vismaz kick un xmap , ceru uz jusu atsaucibu ar cienu SmokeMachine^^ P.S ja kaut kur esu kludijies tad atvainojos jo rakstiju uz atro Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 aldaris.sytes.net (...) Nu uz tadam nopietnam tiesibam es neceru bet ja iedosiet tad vismaz kick un xmap Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Labdien es gribetu jums pajautat vai varat iedot man acc tiesibas, cs speleju aptuveni 2 gadus . Esu jau bijis daudzos serveros par adminu varu dazus nosaukt: cs.killine.lv aldaris.sytes.net . Nu uz tadam nopietnam tiesibam es neceru bet ja iedosiet tad vismaz kick un xmap , ceru uz jusu atsaucibu ar cienu SmokeMachine^^ P.S ja kaut kur esu kludijies tad atvainojos jo rakstiju uz atro nu ir jau redzeets..... aaa laikam cirkuu par klaunu uzstaajaas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 NEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts