L-BeasT Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Vai ir vispar iespeja dabut imunitaati? vai tas ir tikai pa naudu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Man šķiet, ka imunitāti dod tikai izredzētajiem . Rodas jautājums, kapēc tev viņa ir nepieciešama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 Man šķiet, ka imunitāti dod tikai izredzētajiem . Rodas jautājums, kapēc tev viņa ir nepieciešama? 1. nav neviens vel pateicis to, ka es nebutu starp tiem izredzetajiem! 2. lai atvieglotu sev dzivi uz gign servera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Vai ir vispar iespeja dabut imunitaati? vai tas ir tikai pa naudu? paluugshu neapvainot muus. vieniigais, ko var "nopirkt" ir regjistreets niks un slots ...un iisteniibaa pat to es nesauktu par nopirkshanu - taa ir ziedoshana. Un, ja man buutu iespeeja saprast, kursh tieshaam ziedo un kursh to dara tikai regjistreetaa nika deelj, no otrajiem es nenjemtu "ziedojumus" p.s. bet ja taa padomaa, es jau ne no viena taapat nenjemu ziedojumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted May 26, 2006 Author Report Share Posted May 26, 2006 sorre sape! nenem tik loti pie sirds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 2. lai atvieglotu sev dzivi uz gign servera.... Arii imuunajiem var patrauceet dziivi, ja slikti uzvedaas Varbuut Tu tomeer gribi kautko citu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Vai ir vispar iespeja dabut imunitaati? vai tas ir tikai pa naudu? Nav. Tikai par naudu? Grūti iedomāties par kādu summu tev būtu jāpiedāvā, lai mēs tev pārdotu imunitāti. Daži jau te diezgan dāsnus piedāvājumus izteica. Bottomline is: tu tādu summu NEGRIBI piedāvāt. tā ka jautājums izsmelts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts