Unable[Genz] Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 Lugsu jus mani neapsmiet jo man ir diezgan stulba situacija izveidojusies!!!........... Man ir draugs kuram ir klans......Negribu vinu pievilt un esu vina klanaa un palidzu vinam taisit tur visu utt mzgd..... Bet problema tada es neesu profs bet lamers ari ne. Tatad palidzu vinam taisit jo vins pat frontpage nevar atrast.... Nju luk katra gadijuma esu iespilets saja situacija un nevaru nekadigi tikt no tas lauka......... Mans draugs apvainosies ja es aiziesu no klana ja neapvainosies tad vismaz kontakti ar vinu tocno partruks un to es nevelos......... Jums varbut liekas ka es ikpalaikam esu lohs bet ziniet ka esu dzive isteniba diezgan mierigs un depresivaks neka savos tekstos........Labi lugsu jus izdzest visus topic kuros esam runajusi labi? ari so te kad busit izlasijusi...... Jav ieprieks pateicos Nogurusais Unable[Genz] Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 idiotiska kretiinisma kvintescence Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 dzeeshana sagadaa daudzas darbibas pie datora, daudzas darbibas pie datora sagadaa galvassapes, galvassapes sagadaa nogurumu, nogurums uzdzes dusmas, dusmas izvershas par naidu, naids paaraug par kauko vairaak nekaa bezsakariga texta muldeshana... moraale labak nedzesishu shito ara, citadi veel sasitiishu tev seju Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 31, 2003 Report Share Posted May 31, 2003 maza piebilde: ...dzeeshana sagaadaa daudzas darbiibas pie datora, kas protams ir DAUDZ vairaak nekaa uzrakstiit augstaakatrodoshos tekstu vai kaa rlz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unable[Genz] Posted June 1, 2003 Author Report Share Posted June 1, 2003 Starpcitu kapec ne klanam ne man nav savas iesibas? Man taa am ak amx_kickmenu amx_mapmenu akinves ????????? asay, achat./..... ludzu atdod un nekritisu tev vairs uz nerviem ar maniem tekstiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 blje taksh paskaties surroundera topikaa malaci.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 1, 2003 Report Share Posted June 1, 2003 [18:38] (Ekanz): nu bet tu nevaretu noabanot Unable[genz] ? [18:38] (Ekanz): losis [18:39] (worm): nu lai tak spelee... tapat vinjam tiesibas nav vairs [18:39] (Ekanz): http://advertise.apollo.lv/html.ng/site=po...=468x60〈=lv [18:39] (Ekanz): izlasi [18:39] (Ekanz): pateicu tikai ka Laikam visur registreties grib [18:39] (Ekanz): a shis dirsh [18:39] (worm): ee man bilde atveraas [18:39] (worm): tu kaukadu linku nepareizu iedevi [18:40] (Ekanz): http://csforum.apollo.lv//index.php?act=ST...t=0entry17562 [18:40] (Ekanz): sorry [18:43] (Ekanz): nu redz [18:45] (Ekanz): tadiem tikai ban var [18:46] (worm): pieliku replay tam topikam [18:46] (worm): [18:46] (Ekanz): [18:46] (Ekanz): tnxz [18:46] (worm): reply tb [18:46] (Ekanz): durax tas unable Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChordG[Genz] Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 +-+-+-+-+-+-+-+Plz close this topic ore eve delete it+-+-+-+-+-+-+-+ Macho dont critic I'm bad in English!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts