KEPKE Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Es nevaruiebraukt tipa man ir tiesiibas uzzinaat, kuraa vietaa esmu, bet man paraadaa kaut kaadu tizlu naudas sodu ???Kas tas par sviestu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 vai tad tu vispaar zinjas klausies? ? ? pirms paaris meeneshiem visas ranku sisteemas sabojaaja liidz shim tev nezinaamas,ljaunaas planeetas gign paarstaavji lai mazinaatu frageru,stateru daudzumu shajaa serverii [mans subjektiivais viedoklis] Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 aa iznjemot ja tu esi top15 ... ja esi top15 raksti console /top15 un tev nebus jamaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 KEPKE iisak vaardu sakot! "/rank" tika likvideets lai , kaa jau vbyuer teica , nebutu frageri un stateri . Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 ..bet vini IR, vinji muus aplenc, vinji frago, vinji muus nogalina... sorrz, tas bija Nonjemiet status vispaar, un tad redzeesiet izmainjas. P.S. Perfekti buutu, ja statos raadiitu tikai uzliktaas/atmiineetaas bumbas, izglaabtos kjiiniekus un komandu (es speeleeju pie CT, CT win - man +1) vinnes - tb, nekaadu fragu, nekaadu individuaalo statu, tikai komanda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De$Tr0yeR Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Navig vaig tak to ranku a? Tas galiigi nav vajadziigs. Nav vajadziibas to zinaat, var ieiet cs.gign.lv un visu zinaat. Tev ar ranku nebuus vieglaak kontroleet savu speeli ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 kaada noziimee top 15 ja mees zinam ka kaiteeklis tur tik un taa ir © centraale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts