nitty Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 uhhh... shiii ir 2. speele, kuru speeleeju lanaa ar chomiem ` protams aiz CS ... neatceros vai man ir diskaa, bet zinu, ka pirms ~ pusgada shito DC++ bija pagruuti dabuut, nezinu kaa ir tagad. PAr servaku viennoziimiigi par - pats speeleetu un domaaju, ka daudzi citi arii =] macho, es tevi necieshu, bet visu cienju taadam laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 27, 2006 Report Share Posted April 27, 2006 (edited) lameri, ibio kaa sashaut? instagib nogalina ar 1 shotu (ja atminja mani nevilj un es nejaucu ar kaadu citu mutatoru). speeleejot ar instagib, galvenais ir teemeet uz pretinieku izshaushanas briidii, neskatoties uz to, kurp lido tas energjijas kunkulis... uhh, savaa laikaa UT tika kapaats dienaam un naktiim. kompaanijaa pa 7-8 purniem. mosh dareks atceras klubu "Nozagtais meeness". ta mees tur pa velti seedeejaam.. tika iztesteeti daudzi mutatori un dazhi modi... ehh, vecie labie laiki. vareetu toch uzlikt ut servaku - njemot veeraa speeles vecumu, resursus daudz need p.s. ph34r t3h fl4ck p.p.s. peec gamespeed 150% liekas, ka cs ir gliemezhu speele Edited April 27, 2006 by DuH Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRaVy Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Gribetos kadreiz uzraut UT serveri, nevis tikai ar botiem. Ir kads mo6 labs servers Latvija? Macho naiiis. Kad man bija UT, es vareeju tikt dazzos arzemju serveros ar diezgan lielu pingu. Man teica ka esot 1. LV sereris bet taa arii neuzzinaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 3, 2006 Report Share Posted May 3, 2006 Sanjemaas un pacelj serveri Vakar no riita pa kaadaam 3h dabuju visus 4 kausus tikai hansu nesanaaca ar pirmo novaakt un apnika :< Stulbais kraans ar neredzamiibu skraida Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 3, 2006 Author Report Share Posted May 3, 2006 toreiz sen atpakaļ, kad spēlēju, es viņu ar to BIO zaļo sūdu novācu šis tik skrēja virsū, a es tik zaļus klučus mētāju tajā pusaplī kur šīldbelts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 Vaacu pats vislaik shieldbeltu, kaadi 3 killi bija najsiki ar neredzamiibu - 1x tajaa tunelii pieskreeju ar neredzamiibu un 4 vai 5 rakjetes uzlaidu virsuu ^___^ Final kill - korpusaa ar 2 rakjeteem paleecienaa 15-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted May 4, 2006 Report Share Posted May 4, 2006 naicijs kaut vai ut diezko daudz nesaista Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 4, 2006 Author Report Share Posted May 4, 2006 Vaacu pats vislaik shieldbeltu, kaadi 3 killi bija najsiki ar neredzamiibu - 1x tajaa tunelii pieskreeju ar neredzamiibu un 4 vai 5 rakjetes uzlaidu virsuu ^___^ Final kill - korpusaa ar 2 rakjeteem paleecienaa 15-3 man varoņi smukāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now