radler Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 aa gribeetu pa vienu pasuudzeeties tiko 15:40 speeleejaam mapi as_oilrig palikushas bija 6 minuutes nakama mape bija hm neaceros... nu jebkura gadijuma kaut kaada normaala , mape pirms tam bija de_dust2. atnaaca undertaker uzlika voti par dust2 ok es uzliku vote cancel pateicu ka ta mape bija jau isi pirms tam ok... atnaaca script! nezinu varbut vinjsh jau bija kamer bija undertaker bet jebkura gadijuma shis uzlika uzreiz am de_dust2 ... paprasiiju nafig ? atbildi protams nesagaidiiju... ook varbuut ka vinjsh te kaut kaa maxaa par serveri un ir speejiigs vienkarshi nomainit mapes kaadas vinjam vien gribaas un kad vinjam vien gribaas.. tad var sho suudziibu nenjemt galvaa bet ja vinjsh ir vienkaarsh admins kaa visi paareejie vai vinjam nevaidzeetu druzku respekteet paareejos adminus un paareejos gign speeletaajus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 aa vinsh ienaak kad mape vidu un uzliec arr ! tipa kad neiet ja jau bijis arr uzliek atkal arr ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 17, 2003 Author Report Share Posted November 17, 2003 + vinja atieksme traki suukaa prasiiju vai vinjsh kadreiz iet foruma ... atbilde izpalika ... pateicu lai shodien ieet. un kaads tur pateica ka par vinju 2 suudzibas vinja atbilde : a man pohuj. paprasiiju kas iedeva tiesibas vinjsh atbildeja es pats sev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 un kaads tur pateica ka par vinju 2 suudzibas Tas biju es ! P.S Sorry par Off topic ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KanLux Posted November 17, 2003 Report Share Posted November 17, 2003 script! rulzz, nah pretenzijas, ja grib lai liek, nav jau jaasuudzas kaa miikstiem, labaak parunajiet aci pret aci, es gribeetu redzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 17, 2003 Author Report Share Posted November 17, 2003 lol kanlux kur tu dziivo , savaa dirsas caurumaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted November 18, 2003 Report Share Posted November 18, 2003 lol kanlux kur tu dziivo , savaa dirsas caurumaa? nice one Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 18, 2003 Report Share Posted November 18, 2003 un kaads tur pateica ka par vinju 2 suudzibas Tas biju es ! P.S Sorry par Off topic ! njaa tagad kaadas 22,btw tas biju es Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 18, 2003 Report Share Posted November 18, 2003 ok zb tas aaksts. Iztiks bez tiesiibaam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts