blygnis Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 Nokaccaju krutu themu. nemaaku vinnu ielikt kompii lai stradaa. varbuut kaads vareetu izskaidrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Paradi visus failus, pashu galveno neesi paradijis. Visticamak 2. iespejas, vai tas ir stylexp, vai WB5 (Windows Blind 5). p.s: tas ir Aero xp, ja vel ar glass2k effektu, tad tev bus jebkura gadijuma nepiecieshams ljoti labs pc, lai nebremzetu, un visticamak tu nedabusi vinju pie dzivibas, jo prieksh tada ir vajadziga WB5 proga, kurai crack vairs normali nedarbojas no jauna gada. Progu velaizvien ir iespejams nocrackot, bet ar zinashanam un lielu chakareshanos, bet kad ar vinja nokrackota, pc nedrikstes restartet, jo tiklidz parstartesi ta vairs nepalaidisi win. Savukart to atkal var appiet, ieejot Safe Mod windowa, uzliekot defulto style, tad ieejot normala Win, un atkal chakaret to progu lidz atkal izdodas dabut to areo xp style. Un ta katru reizi, tiklidz parstarte pc (tas chakars ilkts ar maceshanu kadas 20 min, ja nerubi tad lidz 6 h ). Taka spried pats, ja tas bus ar glass effektu tev bus shads chakars. Aaa.. un tiem kam interese shis xp styls , apaksha ieliku screen, ka vinjsh izskatijas uz mana pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) Dikti smuki, bet ar manām spējām es drīzākais krekotu nedēļu... Nav kāds vienkāršāks veids? Edited April 11, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Dikti smuki, bet ar manām spējām es drīzākais krekotu nedēļu... Nav kāds vienkāršāks veids? Precizi tadu stylu ne, bija viens cits variants bet to Microsoft Corporation aizliedza publicet, un retais tik paspeja dabut tos failus. Protams vienmer ir variants wnk uzlikt Windows Vista ! Ir ar citi normali style, bet glass effektu var dabut tikai caur WB5, protams ir glass2k softs, bet tas padara pilnigi visus paneljus caurspidigus, un tas wnk izskatas debili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blygnis Posted April 11, 2006 Author Report Share Posted April 11, 2006 thx par info takaa jameeklee cits.. viegllaks veids.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Precizi tadu stylu ne, bija viens cits variants bet to Microsoft Corporation aizliedza publicet, un retais tik paspeja dabut tos failus. Protams vienmer ir variants wnk uzlikt Windows Vista ! Ir ar citi normali style, bet glass effektu var dabut tikai caur WB5, protams ir glass2k softs, bet tas padara pilnigi visus paneljus caurspidigus, un tas wnk izskatas debili. Pēc tava šitā teiksta sapratu, ka labāk ar savu defulto stilu dzīvot... žēl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Gribētos jau nu dikti TĀĀĀĀDU skinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 Nu ja gribat varat sev dabut kautko tadu, nu man personigi nepatik shis glass effekts, bet sho var wnk uzlikt. Download: sheit Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Uzliku to vistu, kuru piedāvāji em. Nevarētu būt, ka tagad man k-kas jāreģistrē or smth like that, jo k-ko viņš man tur uzpisās par 2. SP man liekas. Esmu šitajās lietās, bet pie smukumiem kgan gribas tikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Kad palaid to install, vispirms izsledz visas progas, tai skaita antivirusu. Un kad vinjsh ir uzinstalejis, vinjam vajag ljaut parstartet pc 2 reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Kad palaid to install, vispirms izsledz visas progas, tai skaita antivirusu. Un kad vinjsh ir uzinstalejis, vinjam vajag ljaut parstartet pc 2 reizes. fak, to uzreiz varēji pierakstīt ko nu, ja es jau uzinstalēju, ar visu palaistu. un 1x rr bij? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 12, 2006 Report Share Posted April 12, 2006 Ieej Display Properties > Appearance , un paskaties vai tur nevari nomainit skinu, jo automatiski vinjsh nemaina. Ja nevar , tad atinstalee visu, un instale no jauna, un btw man nekas nebija tev atrak jasaka, jo ka palaid install, ta vinjsh to saka pasha sakuma, vajag lasit ! p.s: kad instaleshi no jauna (ja instalesi), tad, kad vinjsh parstartes pc 1x, un bus iegajis Windowa, bus mazinjsh popup, nespied uzreiz Ok, gaidi lidz tev prasis ielikt WinXp CD, un tad spied tam Cancel, un Ok. Un tad ari bus tas otrais rr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now