SmaceniS Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Vinēju konkursā pilnīgi legālu Microsoft Office Lv. gribu ieinstalēt, bet jau pirmās problēmas, sākot instalāciju, pēc neilga brīža tiek izmests šāds errors: Vai pie vainas varētu būt tas ka es neizinstalēju vispirms veco versiju??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 es domaaju ka tur driizaak kaads firewalss vai vel hz kas kas neljauj... vai ari mosh diskaa viirus vai cits kkads shits - man taa ir raadijis kaadas paaris reizes kad no dc novilku kaartejo suudu .iso formaataa... ja godiigi nezinu kaa paliidzeet bet pameegjini tos firewall izsleegt vai arii kontakteejies ar to pidinju kursh tev to disku iesmeereeja ja gadiijumaa taa ir diska vaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 labak panem novelc no dc anglisko versiju un dzivo bez problemam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 7, 2006 Author Report Share Posted April 7, 2006 Firewall atsleedzu, antiviirusu atsleedzu, neta vadu izraavu, bet tas arī nelīdzēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 meiģini spiest to change settings un uzlikt kautkur allow to data execution. domā loģiski... vai arī reinstall windowz un bez SP2! tur tādas zarazas nenāk līdzi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 7, 2006 Author Report Share Posted April 7, 2006 Par to data excution es jau meegjinaaju, es varbuut tomeer izinstaleeshu veco ofisu, un tad maukshu jauno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 7, 2006 Report Share Posted April 7, 2006 Macho ar bija ta pati problema (redzams te), varbut vinjsh padalisies ar to, kaa rikojas tai situacija. p.s: man pasham ar ir legalais office pro, un nav bijushas nekada veida problemas uzinstalet vinju, ne uz sp1, ne uz sp2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmaceniS Posted April 8, 2006 Author Report Share Posted April 8, 2006 Varat lokot ciet, vai dzeest shito topiku araa, jo man izdevaas, pie vainas bija tas ka tomēr vajadzēja Obligāti atinstalēt veco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts