HoLLow_LiFe Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Man @ cs, ir maza problēmiņa, kas biškucīt iegruzi. Man asinis ir dzeltenas, un uztaisot hitu, vai galvā vai rokā, vai acī, asinis vnk neizšķīst. Tas man iegruzī. Gribu, lai riktīgi šķīst. P.S. visu, laiku domāju, ka ir ok, bet vakar uzkapāju pie drauga, un pamanīju, ka asinis uz viņa PC, šķīst, kā nākas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 esi meegjinaajis paarinstaleet cs un uzlik kaaud citu pachu, vai moska tev video karte kau ko neljauj Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 vispār jau man tev vajadzētu iedot atvaļinājumu jo risinājumu googlē atradu 2 min. laikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 (edited) vispār jau man tev vajadzētu iedot atvaļinājumu jo risinājumu googlē atradu 2 min. laikā. Ir viss kārtībā. Man nebija idejas, kā es to varu izdarīt, vnk domāju zinās cilvēkas kāds un pateiks. Edited April 4, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Tu gadijumā neesi uzspiedis Content lock? (ļoti lielā gadijumā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Nu redz! Domāju ka varat lockot, jo man ar tāpat bija. Noņem to lock un būs tev sarkanais šķidrums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s3ak^^ Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 konsolē tās visas violence_ opcijas uzliec uz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts