shenker Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) atkal es.. man atkal ir uznaakusi jauna iegriba : taisiit wap saitu. Man jau itkaa ir neliels saitinjs (ljoti neliels) tagtag.com/shenkers bet es gribu nopietnaak nu kr4 ka es vairaak kaa 1 MB varu izshaareet nu uploadot un pats galvanais ir tas ka es gribu izshaareet wav melodijas kuras es pac taisu a tagtagaa neljau tik lielu failu un arii formaats neder. Ja kaads zin kaads izskataas tagtagaa edit site tad luudzu pasakiet vismaz vai juus ziniet kaa sauc liidziigu prog kas darbojas offline. Ja kaads grib buut ultra 4akls var pateikt arii linku kur noaka4aat progu. tnx par ai labaak neteikshu kaadaam atbildeem jo savaadaak juus atkla paapratiisiet Edited March 24, 2006 by shenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Ev tu Uber links super nuubiem te viss ir atrodi nevis spamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 (edited) Ev tu Uber links super nuubiem te viss ir atrodi nevis spamo haa haa haaa un runaajot par spamu shii foruma sadalja saucaas Spams Edited March 25, 2006 by shenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 haa haa haaa un runaajot par spamu shii foruma sadalja saucaas Spams hahaha es runaju par sutlbumu un tu so vardu define no jauna Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted March 25, 2006 Author Report Share Posted March 25, 2006 wap.wab.ru tur ir wap builders Liels paldies bet es tomeer gribu taisiit caur bulderu kas ir angliski P.S. Vairs variet paaraak necensties mekleet jo es jau kjeros pie web Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now