Guest darek Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Nūū, neiet jau runa tikai par gag, bet par zaļo paketi! Tu, Dr. Pain, uzskati, ka tas ko rakstīju 1ajā poustā ir normāli? Domāju, ka nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Nūū, neiet jau runa tikai par gag, bet par zaļo paketi! Tu, Dr. Pain, uzskati, ka tas ko rakstīju 1ajā poustā ir normāli? Domāju, ka nē! 1kaart, veeleetos teikt, ka tavu mammu nepaziistu, taapeec nevareeshu pateikt, vai tas ir normaali, ka tev brauc augumaa par maati 2kaart, es nesaku, ka tev nevajag zaljo paketi vai veel kaadu paketi. tas, ko centos pateikt, ka tiesiibu prasiishanas veids bija taads, ka vareeja izspriest, ka prasi tikai savam labumam, taapeec arii neatbalstu. Ja buutu rakstiijis citaadaak, neko taadu nebuutu teicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Labi, aizmirsti Gaidīšu ko macho teiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 pain mēs varētu ietekmēt macho! ko saki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 labi, aizieshu no vinja kompja kauko ierakstiit p.s. nu iisteniibaa taa nedariishu, jo tas buutu zemiski, bet varu vinjam pateikt, lai kauko ieraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 macho, vēl tik trūkst Tavs gala vārds Es savu galavārdu jau sen esmu teicis. Retos izņēmuma gadījumos varbūt kādam varu uzlikt, ja esmu nenormāli pārliecināts. Otherwise - nutting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 Esmu biki vīlies, bet nu skaidrs... gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now