infusion Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 Sveiki ! Esmu iegriezies sheit lai izklaastiitu savas veelmes - gribeetu sanjemt admina tiesiibas . Taa tad Mani sauc Alvis , vecums 13 gadi - tas veel neko nenoziimee - videejaa atziime skolaa 7,8 . It kaa paareejais nav buutiski no personiigaam lietaam - adrese tam taram ... Ko es ar admina tiesiibaam dariishu ? Mainiit mapi tas nav iipashi buutiski , bet cemperus un fraggerus (saucamos) iepllaukaat gribeetu . Slap - slay . Vienmeer shie kad uzliek bumbu skrien uz to vietu un it kaa saak uzmaniities vai nav enemy un kad paliek 10 sec skrien prom - O.K. labs ekipeejums un risks ka nospraagshu un viss gaisaa , bet wtf ? - ja tu defuusee bumbu - VISPIRMS Tas ir jaameegina dariit tad taviem komandas biedriem buus lot of cash . Potenciaals roundu vinneet aug... vareetu te visu dienu staastiit situaacijas . Bumbas likshana un mekleeshana arii. Cerams es dabuushu to ko ljoti damn veelos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 Taa kapeec no manas puses antirec: 1. Tu nevareeji saakumaa izdomaat kaa lai raksta pieteikumu, kaa tu vareesi izdomaat kad vajadzees pielietot taas 2. Tev ir 13 gadi neapvainojies bet nez vai tu ko praatiigu dariisi. (lirelis piemeers ka vinjss maak 13 gados ar admin tiesiibaam riikoties ) ; ( es pats izskatos peec 13 gadiiga malalletkas ). 3. Admini jau ir pietiekossi Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 Puika sameeraa praatiigi pamatojis savu veelmi. Es pats ar ar lielu "prieku" slap, slay fragerus, kuri nejeedz C4 ne uzlikt, ne defjuuzu uztaisiit. Tikai nevar jau zinaat vai vinjhs zinaas, un cik labi zinaas, kad vajag un ko vajag... Tik man tas runas veids liekas taads nepareizs - paaraak daudz "sveshvaardu". BTW, vajadzeetu uzlikt adminu vecuma limitu, kaut kaadus 15-16-18 gadus, nu nez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 hmmm.... par daudz adminu ! Shaubos pa dienu nevienmeer ir ,vai ir pietiekami adminu ! + Dzekinj, taa kaa tev ir 13 gadi un tu ej skolaa tu ap (11a.m-13p.m) nevari admineet un veelak ap seshiem un aatraak adminu ir pietiekami ! ir arii iznjeemumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 jums perdeljiem jaasaak off topics tikai tapec ka cilvekam ir 13 gadi?.. juus sevi tajaa vecumaa uzskatijaat par kaut ko mazveertiigu? bet vispar cs.gign.lv patiesham ljoti sakaartots servers... pateicoties shiem daudzajiem adminiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 paldies... citaadi vienas vieniigas suudziibas p.s neattieciigo perdelju komenti izdzeesti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted October 28, 2003 Report Share Posted October 28, 2003 Hmm! Ar 13 gadiem tiesiibas uz GIGN... !!!! Neceri! Un peec tavas bildes var spriest ka esi meitene! A peec tava texta var spriest, ka tu esi idiots !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 Hmm! Ar 13 gadiem tiesiibas uz GIGN... !!!! Neceri! Un peec tavas bildes var spriest ka esi meitene! A peec tava texta var spriest, ka tu esi idiots !!! Peec shii teksta jin, vinhs chista izklausas peec idiota un rasista . VAI NAVA VIENALGA CIK VINJAM GADI ??? nesaprotu, kas juus kautkaadi rasisiti esat, galvenais jau vai vinsh maak vispaar speeleet un kaa vinsh vareetu riikoties ar vinjam dotajaam tiesiibaam. Un tas ka uz gigna ir pardaudz adminu nava iipashi pamanaams, lai gan peedeeja likaa maz speeleejis esmu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted November 1, 2003 Author Report Share Posted November 1, 2003 Hmm! Ar 13 gadiem tiesiibas uz GIGN...? ? !!!! Neceri! Un peec tavas bildes var spriest ka esi meitene! A peec tava texta var spriest, ka tu esi idiots !!! Peec shii teksta jin, vinhs chista izklausas peec idiota un rasista . VAI NAVA VIENALGA CIK VINJAM GADI ??? nesaprotu, kas juus kautkaadi rasisiti esat, galvenais jau vai vinsh maak vispaar speeleet un kaa vinsh vareetu riikoties ar vinjam dotajaam tiesiibaam. Un tas ka uz gigna ir pardaudz adminu nava iipashi pamanaams, lai gan peedeeja likaa maz speeleejis esmu . Jin par tavu inteligenci es nesaubos , tas nenozmiimee ka man nav nekaa galvaa , iisteniibaa man ir divas reizes vairaak nekaa tev , bilde ir domaata kaa joks - taa neatspulgulo manu buutiibu . BTW , tu dabuuji tiesiibas uzlaizot kaada GIGN membera pakalju ? Vaine asslicker & cocksucker ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOOh. Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 perdelis siikais Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted November 1, 2003 Author Report Share Posted November 1, 2003 perdelis siikais Neesi gan , kaa macho teica - kooh kaajaamminamaa domaashana , tas noziimee ka tu esi bezsmadzennu radiijums . That's the way it is ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 perdelis siikais kooh. es tev varu pateikt tikai vienu lietu TU ESI PERDELIS !!! un lielaakajai daljai 1klasnieku ir vairaak praata nekaa tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 ak dies... pilniigi vaardam nav vietas, es saprotu 13 gadi, bet nu tik DUMSH infusion shis ir tas mirklis, kad tev labaak pakluseet, joviss ko tu saki tikai veel vairaak noraadiis uz tavu stulbumu tu galiigi nesaprati neko no mana teksta, un par cik tu neeesi "cilveeks" tava dirshnaas nav pinjemama Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted November 1, 2003 Author Report Share Posted November 1, 2003 ak dies... pilniigi vaardam nav vietas, es saprotu 13 gadi, bet nu tik DUMSH infusion shis ir tas mirklis, kad tev labaak pakluseet, joviss ko tu saki tikai veel vairaak noraadiis uz tavu stulbumu tu galiigi nesaprati neko no mana teksta, un par cik tu neeesi "cilveeks" tava dirshnaas nav pinjemama Es nemaz neesmu stulbs. Tu esi stulbs un tev liekas , ka visu zini un maaki , Labriit ! , shii ir realitaate - tu esi I D I O T S . Katrs vaards , ko es saku atspulgulo tavu stulbumu un gailla iztureeshanos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 Katrs vaards , ko es saku atspulgulo tavu stulbumu un gailla iztureeshanos . arii tavu(infusion) stulbumu un gailla iztureeshanos mana videejaa atziime skolaa ir 7,8 p.s tagad lasi no luupaam: A-I-Z-M-I-R-S-T-I Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 Es nemaz neesmu stulbs. Tu esi stulbs un tev liekas , ka visu zini un maaki , Labriit ! , shii ir realitaate - tu esi I D I O T S . Katrs vaards , ko es saku atspulgulo tavu stulbumu un gailla iztureeshanos . Nu ja man to saka 13 gadiigs mazs,dumsh,aprobezjots dauniitis, tad jau laikam vinjam ir taisniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 idioti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaRule^ Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 Vau nu ta vins ir!!!!! Piekritu Jinam!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 2, 2003 Report Share Posted November 2, 2003 "ta vinsh ir" ir vieni no visidiotiskaakajiem poustiem kaadi vien var pastaaveet infusion - aizmirsti pa tiesiibaam... no saakuma tev dereetu iemaaciities runaat ar cilveekiem nevis dirsties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts