Jump to content
GIGN Forum

Noklausies st4rface jaunāko dziesmu ''Haunted By Demons''


muzikaseksperts
 Share

Recommended Posts

3d3b6193-f982-40f3-b6df-d1cf2895e449_200x200.png.4a5fa4ac26deef3e000a243815032824.png

Samērā nesen, ar jaunu dziesmu klajā nāca pašmāju mūziķis st4rface (īstajā vārdā Reinis Aumeisters). Mūziķis nāca klajā ar dziesmu ''Haunted By Demons'', kas nu ir pieejama visās mūzikas strīmošanas platformās.

Reinis nāk no Valmieras, taču jau kādu laiku dzīvo Rīgā. Viņam ir vien 19 gadu. Lai gan viņš ir latvietis, savu daiļradi viņš, galvenokārt, rada angliski. Drīzumā gan varētu iznākt arī skaņdarbi latviešu valodā.

Viņa dziesmai ''Haunted By Demons'' ir ļoti interesants skanējums un tā katram jādzird pašam. Latviešu mūziķis šogad ir spējis uzrādīt cienījamu statistiku visās mūzikas strīmošanas platformās. Šis bija viņa pirmais gads mūzikas industrijā un diezgan ražīgs - 385 tūkstoši klausījumu Spotify un arī citas platformas uzrādīja labu statistiku.

Laikam ejot, mūziķis arī sācis sadarboties ar citiem mūzikas ekspertiem. Piemēram, nesen viņš izlaida jaunu dziesmu ar nosaukumu ''Shower Sex''. Dziesma tika publicēta arī avīzē ''Auseklis''. Turklāt, mūziķis tagad savas dziesmas ieraksta pie YouTube zvaigznes un mūzikas eksperta jammetti.

Jau drīzumā ir gaidāmi jauni st4rface skaņdarbi, bet, pagaidām, piedāvājam noklausīties st4rface dziesmu ''Haunted By Demons''.

Aicinām arī piesekot mūziķa Instagram kontam, kas atrodas šeit: https://www.instagram.com/st4rface/

https://www.youtube.com/watch?v=cqshQrPCuto

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...