Jump to content
GIGN Forum

Latviešu reperis st4rface šokē tautu ar debijas albumu ''59/61''


muzikaseksperts
 Share

Recommended Posts

2020.gada 19.septembrī, mūzikas industriju šokēja latviešu mūziķis un reperis st4rface, kas izlaida savu debijas albumu ar nosaukumu ''59/61''. Nu tas ir pieejams visās mūzikas platformās.

Albums sastāv no 14 skaņdarbiem un tas ir 32 minūtes garš. Astoņi no skaņdarbiem ir jauni, trīs jau iepriekš publicēti, bet vēl trīs ir ''skiti'' jeb ''interludes''. Albums priekš viņa ir ļoti emocionāls, svarīgs un personīgs. Albums pieejams gan Spotify, gan Apple Music, gan YouTube, gan visās pārējās platformās.

''Es esmu ļoti priecīgs par to, ka manas dziesmas tiek klausītas. Galvenais nav tas, cik es ar to nopelnu, bet cik daudz cilvēku dzīves es varu ar savu mūziku iespaidot uz labo pusi. Šis albums man ir ļoti svarīgs. Tas ir vesels posms manā dzīvē. Tapšanas process bija ļoti emocionāls un esmu studijā raudājis ne vienu reizi vien. Albums nāca no manas dvēseles un es ceru, ka klausītāji to sadzirdēs. Labāko mākslu vienmēr rada sāpes. Ceru, ka jau drīzumā, manu albumu var dzirdēt arī uz skatuvēm dažādos koncertos.''

5961.thumb.jpg.438d5ea44449bbc488e0aa07b859e7ed.jpg

Viņa populārākā dziesma, pagaidām, ir ''Haunted By Demons'', kas ir klausīta vairāk kā 120 tūkstošus reižu Spotify. Pusgada laikā, kopā Spotify viņam ir vairāk kā 220 tūkstoši klausījumu. Nu ir izlaists albums un tas noteikti statistiku uzlabos vēl vairāk.

Viņš nevar sagaidāt, kad beidzot būs iespēja uzstāties koncertos, festivālos un visādos pasākumos. Lai vai kā - tagad mūziķis ir nodevis klausītājiem savu albumu un katrs klausījums un klausītājs ir zelta vērtībā.

Piedāvājam noklausīties albuma ''59/61'' tituldziesmu ar nosaukumu ''Running''. Pilno albumu un vairāk informāciju par mākslinieku var uzzināt sekojot viņam Instagram (st4rface).

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...