macho Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Kāds kaut ko skatās twitchā? Ir kaut kas interesants? Man nav laika, bet ja es kaut ko skatītos, tad droši vien Kripp, kurš spēlē hearthstone un viņa družku Rania, lielākoties tāpēc, ka viņi ir diezgan forši cilvēki, viņiem bieži notiek interesantas lietas un Kripp māk ļoti labi spēlēt HS. Varētu kādu CS:GO turnīru iečekot kādreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Vairākus gadus skatos LIRIK un kaut kā nav apnicis. Tagad gan viņam menopauze un būs atpakaļ piektdien. Cik zinu, tad šī ir pirmā reize kad viņš nav streamojis nedēļu no vietas. (twitchcon neskaitās) Sodapoppin skatos tikai tad ja viņš dara stulbas lietas IRL priekš labdarības. Tad ir interesanti paskatīties. Ja gribi redzēt labu aim, paskaties shroud. Spēlē pārsvarā PUBG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2018 Author Report Share Posted January 16, 2018 čalīt, vismaz spēles uzraksti, kas tur tiek spēlētas shroud pubg, labi - ko pārējie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Tad arī ieraksti ka gribi lai norāda precīzi spēles kas tiek spēlētas Tie abi spēlē visu ko, variety streamers tā teikt. Shroud arī dažreiz pamet PUBG un spēlē randomu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 (edited) No hearthstone - Amaz Kolento Reynad Trump Krip Disguised Toast Edit. 3 posti un katrs 2015/2016/2018. Tiekamies 2020 Edited January 16, 2018 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TIMMY. Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 5 minutes ago, SkaM^ said: No hearthstone - Amaz Kolento Reynad Trump Krip Disguised Toast Edit. 3 posti un katrs 2015/2016/2018. Tiekamies 2020 Timmy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 17, 2018 Author Report Share Posted January 17, 2018 jēziņ skam, tas pa skarbo. Es HS pārstāju skatīties, bet trako amaza cīņu pret the darkness gan redzēju. Man bija līdzīgas sajūtas, kad ar hunteru pret viņu mocījos. btw, trumpu ir jēga skatīties? Viņam reti kad ir kaut kas interesants. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 17, 2018 Report Share Posted January 17, 2018 Trump ir boring af palicis. No HS Amaz un Kripp tikai spēju skatīties, šad tad vēl Hafu. Arī Esmu viens no shroud un Lirik skatītājiem, kurus nav garlaicīgi skatīties, jo viņiem ir ļoti labs entertainment. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Gaidu atpakaļ DrDisRespect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now