Jump to content
GIGN Forum

Overwatch


atkars
 Share

Recommended Posts

Panda, kā ir ar OW? Skatos esi 40+lvl, vēl aizrauj kā @launch day? Pats esmu bez videokartes jau otro nedēļu un nebūšu līdz mēneša beigām vismaz, netieku paspēlēt. ;D

P.S.

Addicts. :D

4e67b1cb30.jpg

Edited by atkars
Link to comment
Share on other sites

Cik dzirdēju tad jūnijā būs competitive mode ar ranku sistēmu. Manā skatījumā afigenā štele, jo patreiz visi spēlē ar kādām klasēm grib nedomājot par team balance. Attiecīgi ja būs competitive mode ar ranku sistēmu, kur tu pacelies augstāk tikai gadījumā ja vinē tad arī globāli uzlabosies spēlētāju domāšana un skills. Attiecīgi paliks arvien interesantāk spēlēt, kā arī būs svarīgi ar ko spēlē.

Link to comment
Share on other sites

Es jau esmu diezgan salty normal spēlēs, labāk nedomāšu kas būs @ranked. Cik esmu cilvēkiem jautājis, tad overwatch uzrauj dusmu vairāk par cs un mobām. Tā ir arī man.

Es jūnija beigās/jūlija sākumā atsākšu spēlēt, pašlaik sēžu uz iGPU.

Link to comment
Share on other sites

Diez gan pamatīgi būs jāpamainās domāšanai, ko atzīst arī profiņi. Nu nevari tu būt plus komandai, ja viss, ko proti vicināt, ir mccree flashbang+right click kombo un domā, ka esi labākais pasaulē. Jānolaižas no saviem augstumiem un jāšaudās ar vairākām klasēm, jo tiklīdz tevi hard counteros, varēsi sēdēt un sūkāt īkšķi.

Rankeds varbūt palīdzēs spēlēm būt nedaudz balansētākām. Tagad tas mistiskais 50% winrate ir smieklīgs. Vienu komandu iznes, nākamie iznes tevi. Riktīgi tuvu spēļu ir maz.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...