Jump to content
GIGN Forum

Nemāku, nesaprotu un nezinu


Recommended Posts

Sveiki,

Sākšu ar nelielu pre-story kā man tas ļoti patīk.

Precīzi neatceros, bet iespējams pusotru vai divus (??) gadus nebiju spēlējis cs:go dažādu iemeslu dēļ. Tad nu šajā Ziemassvētku brīvlaikā kamēr vēl nebija sākusies sesija universitātē izdomāju uzrambāt, un bija tā..toreiz sen, sen biju hz pa cik ilgu laiku nokapājis 40h spēlē, bet tagad var teikt pa 1-2nedēļām sanāca pie 60h uzspēlēt un gandrīz viss tas laiks tika pavadīts DM spēlēs..ā un btw, skatos pēc pēdējiem postiem šeit GIGNā visi baigi krutie GE ranki, tākā cerams, ka varēs man visu normāli pastāstīt un apgaismot mani..

Labi, sākās mana bēda par kuru ļoti pārdzīvoju..

Pa seniem laikiem ieeju cs:go, skatos, man 3 competitive wins ir (no seniem laikiem saglabājušās OK), nu neko nedēļu regulāri nosēžu DM geimos un skatos kkā baigi labi sanāk nu nepārspīlēju..vienmēr pirmajā, otrajā vietā un vienmēr kkur ap 40 kills un 15-20 deaths, nu domāju mošk kkādi sīkie trāpās, jo zsvētku brīvlaiks, OK. Izdomāju uzspēlēt competi (kā man besī šis vārds, nemāku viņu ne rakstīt, ne izrunāt, fail.) Nu neko sāku spēlēt un psc..visi komandas biedri visās spēlēs ir tādi retardi nu nepārspīlēju, reakcija 0, skatās debesīs meklē Dievu..utt..nu ok, izspēlēju tās spēles, lai dabūtu 10 wins un dabūtu ranku..vienmēr biju pirmajā vieta komandā un kopsummā..negribu blatot, ka esmu baigais pro, jo īstenībā esmu 0, ļoti daudz stundas tagad pavadīju skatoties GE youtubā strīm spēles un tur psc līmenis dažiem, ok samācījos diezgan daudz ko par taktikām, pre-fire dažādas vietās mapēs un kā pareizi izmētat smoke, flash, he...ok. LABI, cik sapratu, tad pēc 10 wins cerēju būt vismaz vai pēdējais silvers vai pirmais gold nova, jo nu šis līmenis priekš manis varētu būt ok, manuprāt. Ā jā pateikšu uzreiz..bija tā: 3 wins bija kopš seniem lakiem, un tad, lai tiktu pie 10 wins es pārējās 7 spēles win un vēl bija 1 tied un 2-3 lost (mega retardi team), karč statistika +- ok, bet vienmēr biju pirmajā vietā, kad kāsām un kad win..

Te sākās mana sāpe, viss pēdējo spēli uzvarējām, un te man dod ranku....SILVER 1...es nepārspīlēju, tad kad to ieraudzīju es 3-5minūtes sēdēju ar muti vaļā un klusumā izmisumā klausījos cs:go intro dziesmu kas skan profilā...

Es saprotu, es neesmu mega pro un neprasu GE vai to ērgli vai kalašus, bet faking pēdējo vai gold nova es esmu pelnījis?

Vēl aizmirsu pieminēt to, ka diezgan bieži redzu, ka pretinieku teams sūdzās, ka man wh+aims un man dod reportu utt, nu par to man pofig, lai jau sūta mani uz to overwatch, jo tur viss tīrs, pats īstenībā esmu skatījies game replijus, lai secinātu kļūdas un saprotu, ka omg esmu brīžiem baigais rītards, ka nah daru tādas kļūdas, bet nu jā arī rēcīgi, kā cilvēki var sūdzēties, ka ir čīteris ja spēle vēl iet un neredz kā spēlēju un repliju nav noskatījušies? Lohi, mļē.

Nu ok, domāju mošk valve sapisās izspēlēju pēc 10wins vēl 5 spēles tagad, VISAS UZVARĒJU, VISĀS 1-2 vieta man un nekāds rank-up...es lasīju, ka svarīgi pelnīt mvp zvaigznītes un pildīt misijas plant/defuse...es visu vienmēr daru. Pa spēli man ir ap 7-8 zvaigznēm utt.

Tagad lasīju steam forumā, ka ir čalītis ar tādu pašu problēmu kā man vienmēr 1-2 vieta, un jau pie 42 comp wins un still silver 1...wtf veči..

Lasīju daudz par to, ka tā ir ELO šaha (??) sistēma ar tiem elo points un tur viss grūti, ka neviens izņemot valve darbiniekiem nezin kā strādā un kad būs deranks un rank-up..bet nu kāpēc mani iedalīja pie tās spēlētāju grupas, kur cilvēki skatās gaisā, nepilda misijas, skraida pa mani meklējot kko, un KD attiecība ir -20?

Pievienošu pāris skrīnus kas saglabāti stīm profilā (pārējie ir uz cita pc) vienkārši kā nelielu pierādījumam manam tekstam, ka nediršu..

1. http://postimg.org/image/53qbxt199/

2. http://postimg.org/image/okc8w4di5/

3. http://postimg.org/image/dyms54bhr/

Viss es beidzu savu penteri..

Tad nu lūk, kāds GE var paskaidrot kāpēc man iedeva viszemāko ranku spēlē?

Ceru, ka visi saprot, ka Spam forumā var dzīt huiņu nepatēmu utt, bet šeit citos vēlams, lai nopietni un korekti..cerams, ka moderātori pasargās mani.

P.S. Kur visi vecie gign buki pazuduši? macho, aļe?

P.S.S. Man pēc 2 dienām paliek 22 gadi un draugi..tā gribās sīko, ka pizdec..

Link to comment
Share on other sites

Pat nezinu ko tev pateikt, no vienas puses jā, ir negodīgi ka ielika tevi "silver 1" rankā un tagad jāspēlē ar pilnīgiem nūbiem, bet Valve ir pietiekoši daudz ņēmušies ar tiem rankiem un centušies viņus koriģēt lai GE tomēr būtu grūtāk dabūt. Mums arī nav informācija kāds bija tavs win/loose ratio ar tiem 3 competetive wins, varbūt tu uzvarēji 3 spēlēs bet zaudēji 6.. kā pats minēji, tālāk dabūji 7 uzvaras, bet arī zaudēji 3 reizes. Varbūt nevajadzēja tevi likt Silver 1 rankā, bet vismaz kaut kādā Silver Elite (hz vai tas ir augstākais silvers). Neko padarīt nevarēsi un ja gribi dabūt augstāku ranku būs vien jāturpina spēlēt, MM ir daudz idioti, mēģini spēlēt cik vien labi vari un neņem pārējos pierē, ar laiku tiksi līdz sevis atbilstošajam rankam. Jāpiemin arī tas ka 5 uzvaras pēc kārtas nav pietiekoši lai dabūtu rankup, izspēlē vēl pāris un dabūsi, dažreiz supreme - global ir vajadzīgi 10+ wini pēc kārtas, tā kā tās 5 uzvaras pēc kārtas bez rankup nav nekas neparasts. Nekādi MPV (zvaigznītes) nav nozīmīgas, tev spēlē ir jāuzvar un tas arī viss, par to tu saņem elo. Apšaubu ka būt scoreboard augšā ietekmē tavu rankup, kad esmu spēlējis mm 9/10 reizes esmu top1, bet esmu diezgan drošs ka tas ir pilnīgi nenozīmīgi. Turpini spēlēt, uzvari spēles un dabūsi rankup.. tikai ņem vērā ka ātri tas nebūs ņemot vērā ka sāc no zemākā ranka.. Ir dzirdēts ka "Rank placement" (pirmās 10 uzvaras) dažreiz ir vienkārši nekorektas, tur vairāk ir nozīmīgi kāds ir tavs win/loose ratio un pret kādiem pretiniekiem spēlē, jo vairāk pēc kārtas uzvari, jo labākus pretiniekus pēc ranka tev dos pretī (spēles beigās tas būtu jāredz). Ja tu domā ka tev ir kaut kāds buggots csgo, tā nav, varbūt ielika tevi pāris rankus zemāk nekā vajadzēja bet vienīgais ko tu vari darīt ir turpināt spēlēt un dabūt tos rankup :)

Vienmēr vari izmēģināt Faceit vai Esea servisu, bet ņemot vērā cik maz esi spēlējis csgo, MM tev būs tieši laikā.. turpini spēlēt cik labi vien vari, dabūt uzvaras, dabūsi rank up, and as always.. Have fun

Edited by JEYRAZZ
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nu jā..te jau ir tā problēma, ka tās pirmās 3 vecās uzvaras es galīgi neatceros, bet 100% zinu, ka toreiz nespēlēju tik labi, kā tagad (hz kāpēc) un jā varbūt arī, ka man tās 3 spēles sapisa visu, jo iespējams vinnēju 3, bet zaudēju 10, es vienkārši vispār no tām neko neatceros..

Stulbi, ka visur steam forumā katrs raksta savu stāstu, ka viens saka, ka zvaigznītes ir must-have, otrs saka vajag KD zaibis, trešais, ka tikai win/loss ratio un tādēļ nevarēju neko saprast..

Tā jau vienalga par to ranku, vienkārši kaitina, ka komandas biedri vienmēr ir rītardi (labi, ka vēl nav trāpījušies tādi, par kuriem daudzi raksta un sūdzās, ka to vien dara visu spēli mikrofonā bļauj vai skaļa mūzika..) Gribās jau tak spēlēt ar normāliem cilvēkiem, kur gan ir savas +- primitīvās fnatic taktikas :D utt. Daudzi bija ieteikuši spēlē ar irl draugiem vai meklē komandu, bet te man abi atkrīt to, ka draugi nespēlē cs:go, bet lol, dota2, un otrs tas, ka komandu meklēt galīgi liekas garām vismaz pagaidām..

Faceit un Esea servisi pirmā dzirdēšana..vēlāk jāpačeko.

Vēl ko salasījos, ka ja ilgi uzkavēsies silverī, tad pēctam ārā netiksi nekad mūžā (hz cik taisnība..)

Besī :( kur mans dreamteams..

Link to comment
Share on other sites

Par to ka tavā komandā ir rītārdi, es noprotu ka tas ir skilla ziņā nevis troļlošanā kur bļauj pa mikrafonu un šauj savējiem galvās. Ņemot vērā ka tevi ielika Silver 1 rankā, tu arī spēlēji ar un pret spēlētājiem kuri ir Silver rankos, labākajā gadījumā Gold nova 1 (nemācēšu pateikt jo tavos skrīnšotos nevar redzēt pretinieku rankus, pārāk ātri nofočēji), Silver rankos galvenokārt ir spēlētāji kuri īpaši nespēlē datorspēles, nav iepriekš spēlējuši fps, etc etc.. respektīvi paši švakākie spēlētāji ņemot vērā ka Silver 1 ir pats zemākais ranks spēlē. Es nesaku ka tu sūkā, jo kā jau minēji, sen sen atpakaļ varbūt no tām 3 uzvarām tu zaudēji 10+ un tas ietekmēja tavu tagadējo ranku. Pēc tiem taviem SS skaidri saprotams ka tu par viņiem spēlē labāk un iespējams biji pelnījis augstāku ranku, bet nozīmīgi ir tikai tas kāds ranks tev ir tagad, pēc tava tagadējā ranka izvēlēsies tādus pašus līdzīgus silverus gan tavā, gan arī pretinieku komandā.. tā kā ja tev tomēr ir tas zemākais ranks bet tu zini ka esi par viņiem labāks, protams ka tev šķitīs ka tavi komandas biedri ir rītārdi un pilnīgi nūbi, bet nu ir arī iemesls kādēļ viņi ir zemākajā rankā, viņi vienkārši nepārzin spēli pietiekoši labi, respektīvi skatās grīdā un labākajā gadījumā nopērk p90. Tikt savā atbilstošajā rankā varēsi tikai tad ja tev ir pietiekoši daudz pacietības & turpināsi spēlēt, man piemēram šķiet ka lielākā daļa Global Elite dotajā brīdī arī ir nūbi, bet neko padarīt nevar. Ja tev ir pilnīgi poh par ranku un MM, gribi tikai spēlēt ar līdzīgiem spēlētājiem, vari izmēģināt Faceit, bezmaksas serviss, 128 tick serveri (64tick vs 128tick ja nezini atšķirību), tur tu izspēlēsi pāris spēles, tev iedos attiecīgo līmeni (1-10) skatoties kāds ir tavs elo (elo tu dabū/zaudē vinnējot/zaudējot spēles) un spēlēsi ar cilvēkiem kuri ir līdzīgos līmeņos vai pat pret labākiem spēlētājiem. Faceit sistēma nav ne tuvu perfekta, bet tik un tā labāk kā MM, ir bezmaksas un nav jāuztraucas par savu MM ranku ja tev pašam viņš ir nenozīmīgs. Alternatīvs ir ESEA, bet tas nav bezmaksas (7$ mēnesī).

Tas ko tie nūbi raksta steam forumos ir pilnīgi nenozīmīgi. Nav nozīmīgi cik ilgi tu esi kādā rankā, tā skaitā arī silverā, vienmēr varēsi dabūt rankup ja uzvarēsi pietiekami daudz spēlēs. Vienīgi var pieminēt tikai to ka ja nespēlēsi MM 30 dienas, tavs ranks "pazudīs" un lai dabūtu atpakaļ tev būs jāuzvar 1 spēle, bet tas neko tavā rankā nemainīs, tā 1 uzvara tik un tā skaitīsies pie tavām uzvarām un dabūsi to pašu ranku jo tik un ta neesi uzvarējis pietiekoši daudz priekš rankup. Mvp, k/d un whatever nav nozīmīgi, galvenais ir uzvarēt spēles.. spēlē pēc iespējas labāk un attiecīgi arī paaugstini iespējas savai komanda uzvarēt :D Jo vairāk spēles uzvarēsi, jo labākus pretiniekus pēc rankiem tev spēle dos. Uzvarot spēles pret labākiem pretiniekiem tev dos vairāk elo, līdz brīdim kad spēle sapratīs ka spēlē tik pat labi/labāk kā viņi un dabūsi savu rankup.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

tak pirmie rakni ātri kāpj augšā. es man liekas ka mēneša laikā aizgāju no kalašas uz ērgli sākumā. tagad tik ~200 stundas turos suprme/global/lem. nevaru izlem, kur palikt. Komandas biedri? man 1 reizē no 20 mby gadās maitas. ļoti reti. solo iet daudz labāk man. pārsvarā visi diezgan sakarīgi ir. varbūt bišku pa maz runā...tas tāds mīnus reizēm.

P.S domāju, ka paša spēles preformance kaut ko maina elo. planti/ kd vai pat ieroču dropi mby. tik šaubos vai valve atklās, jo cilvēki to uzriez baigi izmantos un nevarēs normāli paspēlēt. bet savīgākais ir tāpat, ka komanda uzvar.

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

longs story short : Ja esi labs, tad tev daudz nevajadzēs lai tiktu ārā. Problem?

Ja Gribi dabūt ātri normālu aimu apmeklē Brutal FFA HS only serveri.. Jā tevi sākumā tur varos, jā tas ir kaitinoši ,kad nāk tev mugurā, bet vecīt tur līmenis ir ok un easy aimu var uzkačāt.

Edited by LittleAtoms
Link to comment
Share on other sites

Ja nav ar ko kopā uzspēlēt, vari uzaicināt mani steamā, mēs esam 2-3 cilvēki kas regulāri spēlē, ranki, mg1 mg2 nova4 , gan nodropojām no ērgļiem... :giggle: Mēs gan baigi uz rankiem neiespringstam spēlējam for fun + bet tev arī ātrāk rank up būs ja spēlēsi pret normāliem pretiniekiem, nevis silveriem.

http://steamcommunity.com/id/pollyLV/

glhf

p.s. TS must have.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...