LAVRx Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Hi, Kādam ir pieredze ar powerline adapteriem. Drīzumā ievācos jaunā dzīves vietā un galīgi negribās pa dzīvokli vazāt vadus. Vajadzēs i-net vadu viesistabā, guļamistabā, virtuvē. Kādi + / - ? Vai ir kas īpašs jāskatās iegādājoties adapteri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 (edited) Vienmēr esmu izmantojis TP-LINK (tur ir vairākas versijas pieejamas). Stabilāks & ātrāks par WIFI, bet protams ne tik ātri kā ar vadu. Mīnusi? Attiecīgi maksā dārgāk par parastu cat6 vadu, ātruma zudums, vienmēr aizņems ligzdas vietu.. tas arī viss Jāskatās būtu tikai uz to lai pats adapteris būtu spējīgs nodrošināt tev nepieciešamo ātrumu Edited December 18, 2015 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 18, 2015 Author Report Share Posted December 18, 2015 Par cenu tas jā, bet vienreiz nopērc un tad miers. Nav vismaz tie pretīgie vadi. Tā kā es plānoju ņemt 100mbps optiku es domāju, ka man nebūs problēmas atrast adapteri. Paldies par info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now