Jump to content
GIGN Forum

CS:GO signatūru ģenerators


boomix
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Tātad, gribēju Jūs iepazīstināt ar savu nelielo bezpeļņas projektu - CSGO.LOL (http://csgo.lol)

Kas šis ir par zvēru?

Šis ir CS:GO signature ģenerators, pagaidām vienīgais CS:GO ģenerators, kurš arī ģenerē tavu īsto ranku, competitive uzvaras un stundas.

Kur šādus signature lieto?

95% gadījumos šie signatūri tiek lietoti forumos, apakšā zem autora topika vai posta, bet, protams, varat arī paši izdomāt, kur Jūs viņu lietosiet.

Kā izskatās uzģenerētais signature?

76561198071212797.png

Kādi ir nākotnes plāni?

Nekas diži ieplānots nākotnē nav, tik ilgi, kamēr būs interese, un cilvēki katru dienu vismaz pa pāris signatūriem izveidos, tik ilgi arī centīšos mājaslapu uzturēt. Ja es redzēšu pastiprinātu interesi, tad arī protams izveidošu dažādu dizainu,izmēru signatūrus, kur būs iespēja izvēlēties, ko grib atspoguļot, piemēram, medaļas, private rank, commends, utt.

Iespējams kādam ir vēl kādi ieteikumi saistībā ar šo?

Cheers.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

CSGO.LOL SIGNATURE BOT #1: Please go inside CS:GO and then try again.

Mājaslapa izmanto nodejs kodētu botu, lai iegūtu tavu īsto/reālo CS:GO ranku, jo pašlaik cita veida kā iegūt spēlētāju ranku nav. Botam sistēma strādā tā, ja tu esi viņam friend list'ā un iekš CS:GO, tad viņš izdara 2 sekojošus soļus.

1. http://prntscr.com/94h5fy

2. http://prntscr.com/94h5qc

Tavā gadījumā tu neesi iegājis iekš CS:GO, un bots nevar nolasīt tavu ranku, ta kā ieej iekš CS:GO, un piespied generate pogu atkal, tad signatūram vajadzētu uzģenerēties. ;)

Link to comment
Share on other sites

Un arī ranku neatjauno

Ranku pagaidām var atjaunot tikai manuāli, vai arī varu izveidot tādu bat failu, kas pie katra lauch atjaunos tavu ranku (ieslēgs tavu CS:GO un automātiski uzaicinās botu, kurš atjaunos tavu ranku, bet 99% noteikti būtu bail uz sava PC turēt kādu citu launch skriptu, kur nu vēl palaist viņu.). Pagaidām citu iespēju kā atjaunot ranku nav, bet iespējams es vēl ko izdomāšu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...