Slāpeklis!* Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Ir Problēma, ieliekot austiņas laptopā dzirdu tādu tizlu čarkstoņu, kāpēc tā varētu būt? Un nē, čarkstoņa nav dēļ austiņām, citām austiņām arī tā ir. Varētu būt ar kontaktu vai ar skaņas draiveriem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OjarsO Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Ir Problēma, ieliekot austiņas laptopā dzirdu tādu tizlu čarkstoņu, kāpēc tā varētu būt? Un nē, čarkstoņa nav dēļ austiņām, citām austiņām arī tā ir. Varētu būt ar kontaktu vai ar skaņas draiveriem? Man jau šķiet, ka vaina varētu būt pašā kontaktā - man arī tā reiz bija, un vainīga bija ieeja datorā. Jāuzmeklē kāds datormeistars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 Man ir čarkstoņā tad , kad pievieno tumbiņas vadu, bet tas tpc ka vads sapists... Tur būs kontakta vainā kā jau Ojārs rakstīja... vajadzēs dator meistaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now