Jump to content
GIGN Forum

Black Desert ru


direktors
 Share

Recommended Posts

sveiki!

vai kāds spēlē black desert open betu krievu serverī? ja kāds spēlē, vai arī gatavojas to darīt, varētu izveidot kaut kādu ģildi. spēle ir diezgan sarežģīta un plaša, tādēļ cilvēkiem ar līkām rokām un ar mazu pacietību tā nederēs. spēli var atrast šeit https://gamenet.ru/games/blackdesert/

var arī atrast english patch, bet pagaidām tur kā no google translate tas tulkojums.

Link to comment
Share on other sites

Viņiem ir arī angļu pačers, ir ok :)

Īsti nezinu vai gribu pārnākt. Pings man ar ir ok, tāpēc tāda mizlīga vēlme nav pāriet.

PS. Daudz ko darīt ir tikai sākumā, tiec līdz endgame un PVP all day long. Vismaz mana pieredze tā rāda.

Link to comment
Share on other sites

nu tas pačers iztulko galīgi garām. pusi questus vispār nevar saprast, kas ir jādara. es uzslēdzu krieviski un lasu. vari pastāstīt, kas korejiešu versijā ir jau palaists? krievu versijā, cik saprotu, daudz kas vēl trūkst. nav visas klases un tā.

Link to comment
Share on other sites

nu krievu versijā izskatās, ka ūdens un tuksnesis vēl nav pieejami. cik izskrēju karti, tur tikai tā zaļā zona ir. laikam pilis ieņemt arī nevar pašlaik. eu versijās parasti vispār ir pakaļā, viss ir dārgs, versija atpaliek pat no krievu serveriem, pilns ar poļiem, spāņiem un frančiem, kas tikai savās klingonu valodās runā utt. ak jā, un tad vēl eu serveros ir krievi, kas droši vien iedomājas sevi par kaut kādiem krustnešiem, kuriem visas pārējās nācijas ir jāiznīcina, tādēļ viņi apvienojas un taisa random pk. ja spēlē krievu serverī, tad pārsvarā visi ir diezgan izpalīdzīgi.

Edited by direktors
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...