Jump to content
GIGN Forum

Bezmaksas CS:GO Skini!


RYO*
 Share

Recommended Posts

Sveiki GIGN lietotāji! :) Tātad, zināms, ka daudzi no mums ir CS:Go fani, tāpēc vēlējos padalīties ar saiti kurā darbojos jau gadu.

http://zengaming.co/r?zen=50231

Tavs uzdevums šajā adresē ir spēlēt 1v1 ar dažādiem cilvēkiem no šīs pašas saites. Tev tiks iedota IP adrese, atverot konsuli [`] ievadīsi sekojošo informāciju, ko nodrošinās adrese.

Aicini savus draugus, iegūsti monētas un pēc 3 dienām varēsi iegūt kādu no pieejamajiem skiniem. Kā arī 1x dienā vari piedalīties giveaway'ā izpēlējot 5 mačus iegūstot vienu biļeti.

Liekam savus linkus šeit pat komentāros!

Ar cieņu,

ryo.

Link to comment
Share on other sites

Kaut kas nešķiet pareizi. Neticu nekam, ko stāsti.

Arī neesmu par šādu saiti dzirdējis, bet pēc šī video https://www.youtube.com/watch?v=cJQK1G2Qvps liekas, ka legit, bet čalis vnk izmanto kk;adu refferal linku. :)

P.S. Es nesaprotu valodu iekš video, bet guglē arī nekādas sūdzības netradu, bet ilgi nemeklēju.

Link to comment
Share on other sites

Izskatās&izklausās pēc debīlas punktu krāšanas sistēmas.

Esmu iepriekš spēlējis csgoshowdown.com alpha versijā, koncepts pavisam vienkārš.. tu izvēlies no inventorija kādu itemu, un tāpat izdara arī tavs draugs/pretinieks pret kuru gribi spēlēt - viņam ir jābūt reģistrētam tajā mājaslapā (ieteicams protams līdzvērtīgas mantas, bet ne obligāti). Pēctam websaitā uzrāda kādas mantas abi esat izvēlējušies un tad varat noraidīt vai apstiprināt dueli, pēctam izvēlaties raundu skaitu, gaurumu un mapi (galvenokār aim mapes no 1v1 arena serveriem, etc) Pēctam saņemat trade offerus no mājaslapas botiem (tāpat kā csgolounge), tā lai skini būtu pie viņiem, nevis viena no spēlētājiem (nebūu looģiski).. tad jums iedod serveri, sākat spēlēt un uzvarētājs dabū atpakaļ savu, un drauga skinu. Var taisīt for fun 1v1 ar draugiem par sūdīgiem skiniem un viss legit, bez nekādiem punktiem. Tad kad es izmēģināju, bija tikai NA serveri.. respektīvi 150-200 pings, bet tagad ir beta un nezinu vai ir jau pievienojuši EU serverus, just sayin.

p.s ej dirst ar savu referāi.

Edited by JEYRAZZ
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...