Jump to content
GIGN Forum

Kāds CSGO mācēs paskaidrot?


Recommended Posts

Ja tevi ir uzķēris VAC Bans to nevar noņemt. Esi injectojis kādas huinjas uz CS GO. Ja būtu game ban (overwatch) bans varetu meiģināt rakstit supportam bet tā kā tev ir vac, vari savu steam sviest ārā ;)

Ja vajag vairāk info ņem un lasi: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869&l=english

Edited by toms100
Link to comment
Share on other sites

Paldies maddn,

Nav te nekādas teorijas par to, vai ko esmu injicējis vai arī kāds mazais brālis ir čītojis. Abidna ir noskatīties, ka bļa esmu tāds lohs, kas čista kko lieto priekš csgo. Esmu forumus pārstaigājis krustu šķērsu, atradu, ka banu ir iespējams noraut arī, ja ir SPARK IV, bet viņš ir paredzēts GTA4 carčeindžam un lai spawnotu savus saliktos vāģus. Pats jaukākais, ka Steams joprojām nav devis ziņu pēc 7 emailiem no manas puses.

Neesmu viens no tiem, kas kaut ko lieto, lai pierādītu, ka esmu viens no top rankeriem. Pērku keyus, spēlēju, lai pašam būtu interese un kkāda bauda no cs kā tāda. Tāpēc pārmetumus ka VAC ir taisnība un esmu kko lietojis esmu paturiet pie sevis, jo es zinu, ka tā nav un besī ka mēģinat man ieskaidrot, ka es diršu. Banu man Steams noņems, jo neesmu nekad lietojis NEKĀDAS PALĪGPROGRAMMAS,

Cieņu,

Ū

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...