Jump to content
GIGN Forum

Kāds CSGO mācēs paskaidrot?


Recommended Posts

Vasali,

Es te ar tādu tīri izglītojošu jautājumu CSGO lauciņā.

Kāds var izskaidrot, kā tiek iedots individuālais ranks, kas parādās competetive? Jo kā man tāds vispār parādijās, biju MG2! Citiem tas ir Silver gals, bet nav jau tā, ka kapāju kā pro. Vnk jāklausās vienā laidā par to, ka ar 124h playtime un ar DMG ranku tieku reportots vienā laidā... Cipa, esmu nogrābis automātiski kādu čītera statusu?

Btw - Kā ietekmē mani šis reports?

Link to comment
Share on other sites

CS:GO pirmo competetive ranku tu saņem pēc pirmajām 10 uzvarētajām spēlēm.

Pirmo ranku tev iedala atkarībā kāds tev bija score katrā spēlē, vai tu topfragoji, botomfragoji, vai tu tās 10 uzvaras savāci 10,15 spēlēs, vai tikai pēc 50 spēlēm...

Ja tevi reporto tad tu protams netiec pa taisno banots, tu nonāc overwatchā kur kāds spēlētājs skatās kā tu spēlē un pēctam viņš ''atķeksē'' vai tev bija kādas palīgierīces vai nē.

Link to comment
Share on other sites

Čītera statuss, pls.

Kalašas un zemāki tikuši augstākos rankos pateicoties čīteru izsvilpšanai no mm, tāpēc sāk bļaut aiz katra fraga, ka hitbox un Sergeja wallhacks pie vainas. Jebkurā gadījumā pie kājas, ka viņi tevi reporto. Vienīgais izņēmums ir tad, ja kaut ko lieto, tobiš hako.

Link to comment
Share on other sites

Spēlētājs kurs ir labāks par savu "ranku. Ja es piemēram esmu Global Elite uz sava steam konta, un uztaisu vēlvienu steam kontu ar csgo un spēlēju pret silveriem, tad es "smūrfoju", jo patiesībā esmu GE, bet spēlēju pret Silveriem.

Scream gadījumā, viņs gribēeja spēlēt nevis pret silveriem, bet paslēpt savu identitāti, jo viņa "smurfs" bija tāds pats ranks kā main konts.

Edited by JEYRAZZ
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Un ko Screams darija? Atvadījās no acc, jo tur nekādas apelācijas u.t.t neit cauri?

P.S. Man arī tāds pats liktenis no steam! (sukas). Šito laiku, kamēr no SreamSuporta gaidu atbildes, biju pie pacana spēlēt, kas pietam vēl strīīmo twitchā. Rezultāts 31/3/6 (ja nemaldos) uz ko atkal sāk tauta bļaut, ka ir haki. Tgd viņam arī owerwatch.

Cik sapratu, tad pie owerwatcha spēlējot mani skatās paši spēlētāji, nevis kāds steam cilvēks? Jo ja tā, tad žēl, ka nevar redzēt niku vai datus, lai tiem kropļiem aizsūtītu sakarīgas austiņas vai krāsaino monitoru melnbalta vietā.

Link to comment
Share on other sites

Jo ja tā, tad žēl, ka nevar redzēt niku vai datus, lai tiem kropļiem aizsūtītu sakarīgas austiņas vai krāsaino monitoru melnbalta vietā.

Šitais jau kā vecajos 1.6 laikos kad banu uzmet pubā. Normālas austiņas, Es dzirdu tālāk par jums visiem :DD

Edited by Print`Screen
Link to comment
Share on other sites

Kā var detektēt mister Jeyrazz to, kā nemaz nav? Copy and paste es arī māku, šo info jau izlasīju oficiālā saitē. Kā arī, neviens, nekad pie mana PC nesēž, tāpēc arī varu droši teikt, ka te 110 % stīms kko nomudijis. Domāju, ka nepatiesu banu ir daudz. Jāskatās, kas notiks tālāk, jo man nav pilnīgi nekādas poņas kapēc...

@Source arī lieto?

Nopietni?

Link to comment
Share on other sites

@Traffic

Tā gluži nav. VAC tevi var noķert gan uzreiz, gan arī pēc nedēļas un mēneša, skatoties kad attiecīgais čīts tiek pieķerts. Piemēram, ja tu izmanto čītu kuru VAC jau ir "pieķēris", Vac Banu saņemsi tiklīdz ieslēgsi spēli kopā ar viņu, bet ja izmanto čītu kurš vēl nav pieķerts, banu vari saņemt arī pēc nedēļas vai mēneša tiklīdz to pieķer VAC, kā arī nav nozīmīgi vai tu tajā dienā to čīto izmantoji, vai pēdējo reizi izmantoji pirms nedēļas, tiklīdz to čītu pieķer, tu saņem VAC banu 99% gadījumos arī ja čītu neizmantoji tajā dienā. Viņiem ir kaut kāds algoritms kurš var noteikt vai esi to čītu izmantojis konkrētā laika posmā tiklīdz VAC to pieķer, respektīvi nav nozīmes kad to izmantoji. Tāpat ar KQLY un Sf situāciju, viņi saņēma VAC banus, bet tas nenozīmē ka viņi čītoja turnīros vai visos onlain mačos kurus spēleja, viņi to čītu varēja izmantot vienu reizi pirms mēneša un tik un tā saņemt VAC banu mēnesi vēlāk.. tas ir atkarīgs no tā cik tālu informāciju var atgūt VAC. Ja attiecīgo čītu izmantoji pirms mēneša, saņemsi VAC banu, varbūt ja izmantoji pirms 6 mēnešiem, nesaņemsi. Vēljoprojām ir pietiekoši daudz privāti čīti kurus VAC nav pieķeris vairāk kā gadu

Edited by JEYRAZZ
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...