monks Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 (edited) ir viena liela problema? es speleju loti laba serveri kur man nelago un ir labas atsauksmes un servers vienmer ir pilns.... tikai viena liela problema jau 2 dienas kad serveri ienaak kautkaads mulkis un visu sacakare .. serveri lieta tada kad serveris uzreiz apstaajas un neko nevar izdarit.. pat admini galvenie censas jau diwas dienas to mulki kautkada veida notvert un uzlikt blocu bet vinjam izdodas apiet es pats esmu jau nobanojis 10 reizes bet vinjam mainas ip un steam id! wai war kaads kautko palidzeet? Edited May 26, 2015 by monks Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted May 26, 2015 Report Share Posted May 26, 2015 Karoče, jāatrod un jāsadod pa muti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monks Posted May 26, 2015 Author Report Share Posted May 26, 2015 Karoče, jāatrod un jāsadod pa muti! ja tik taadi buutu tuvumaa un tepat blakus bet taadi ir parasti kautkaadi siikie kuri kaa zin kaa visu sabojaat! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 GO STEAMed ... visas problēmas atrisinātas ... sāku spēlēt GO izskatās, ka atpakaļ uz CSS utt neiešu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now