MašīnZaglis Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 Sveiki , vārds pa vārdam pirms neilga laika nostrādāju Dānijā ,saņēmu gan Holiday money gan Tax return money , bet cik zinu tad iespējams arī izņemt visus nodokļus. Kāds ir sliktais gals tam pasākumam? Cik ja pareizi esmu sapratis 2gadus nevarēs strādāt oficiālu darbu Dānijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted April 21, 2015 Report Share Posted April 21, 2015 mani interese kas lidzigs tik norvegija Link to comment Share on other sites More sharing options...
MašīnZaglis Posted April 21, 2015 Author Report Share Posted April 21, 2015 Sanāca sakontaktēties ar čomu no Dānijas. so if you do it after may 1. you have to wait a year and 120 days Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted April 22, 2015 Report Share Posted April 22, 2015 es gan nekur nevaru atrast ka var atgut visus nodokljus, un neviena taxreturn firma neko tadu nepiedava, visi piedava atgut tik parmaksatos nodokljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now