LAVRx Posted May 27, 2015 Report Share Posted May 27, 2015 Izgāju visus heistus, vairs nezinu ko darīt onlainā Paspēlē random jobs - misijas. Tur citas ļoti labas trāpas, tās kuras atverās virs 50 leveliem. Ja mauc random jobs tad bieži vien šis tas interesants trāpās. Vēl vari mēģināt heistus iet dažādās lomās - piemēram prison break heistā atšķirība ir diezgan liela starp pilotu un prisoneru utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted June 12, 2015 Report Share Posted June 12, 2015 kr4 nopirku apartment pa 500k vaiga cilvekus ar ko iziet visus heistus sakot at fleeca setup negribu ar random jau meginaju vini iziet ka loadings beidzas un sanak visslaiku loading screenos sedet, vainu vini mirst kur kurums jazog ja nu kadam ir intrese sakt iet vai iet velreiz visus heistus add tomassn @ rockstars vai Deatharrivez steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 17, 2015 Report Share Posted August 17, 2015 ē, nu es te nesen sāku spēlēt (kaut kur 3 dienas atpakaļ) tā ka vēl pat neesmu main story izgājis, bet nu varat manu nicku pievienot sarakstam StrayMullet nezinu vai es tajā online arī kaut ko darīšu, bet nu pievienot mani tajā social club var Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 Ja kāds vēl nav paņēmis GTA V, tagad -33% off, šaubos ka būs lētāk.. vismaz ne tuvākajā laikā. 100% worth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 @g2a 32€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted October 29, 2015 Report Share Posted October 29, 2015 (edited) @g2a 32€ 1) 38 eur ar g2a shield + normāla source 2) viņu nevar aktivizēt steam, es labāk piemaksāju pāris eur lai spēlētu steam. g2a var iet dirst, man viņi nepatīk. just sayin Edited October 29, 2015 by JEYRAZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted November 2, 2015 Report Share Posted November 2, 2015 tiem, kam problēmas ar fps: https://www.gta5-mods.com/misc/super-low-settings-working-title Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 Nez kā te ar aktivitāti, bet ieķēru GTA5, niks Rokstārā Paulijs =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Kaut kad varam uzgriezt. Man tikai jāatsvaidzina atmiņa - sen online nav spēlēts un man pazudušas visas ķeras, lai gan es pieļauju, ka mašīnu pazušana ir bugs ko kaut kā var atrisināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 http://socialclub.rockstargames.com/member/puuukjiiitis tā jau nav slikts, čum un mudž no modderiem un čīteriem, močīju ar tanku pa pilsētu un divi insurgentā sēž 5 hiti 0 damage, a tas uzrauj mani ar c4, vai arī safe zonā, kur tev māja, garāžā tramvajs griežas, pilsētā braucot ar zentaro, egle parādās, nlo un akmens virs mašīnas, tāpat neuzkāra pc, lai kā censtos, nauda nozagta, wepi ir, pāri 100 lvl, bet nu nez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted January 17, 2016 Report Share Posted January 17, 2016 Nu mani varat atrast zem nika Spec_Alfa rockstārā Labprātāk spēlētu kaut ko ar latviešiem nevis random idiotiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Eu, Ārtūr, Artūrs spēlēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Nezinu Artūr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Es kā Artūrs arī saku, ka nezinu vai Artūrs spēlēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Nespēlēšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 jā protams labāk, lai čīteris birdina bakšus virs galvas, tas ir super, man tā, tas viss piebesījis, labāk domājat par https://www.youtube.com/watch?v=h4GxWdA6ZNo tur uzreiz bans kā rainbow six no 3 dienām uz 4ever pārgāja paņēmu, http://www.kinguin.net/category/7397/tom-clancy-s-the-division-uplay-key/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
puukjiitis Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 tāds sūds, izmēģināju 7dien, snowdrop engine ir smuks, bet tā viena misija hospital un side mission nogalina, piecu gadu darbs, vislielākais mēsls, jau refund uzliku pfff, izglābt ķīlnieku un dropos arī nekas labs https://www.youtube.com/watch?v=bPGZTFkfwwU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Gaidam jauno DLC ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted May 17, 2016 Author Report Share Posted May 17, 2016 info? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Būs kaut kāds paliels update. Es gan neko baigi sīki nezinu. Tipa būs kaut kas saistībā ar narkotiku tirdzniecību. Būs jauna auto klase - STUNT CAR un arī race mode kur pa trubām un visādiem sūdiem varēs braukāt. Viss šis ir no neoficiāliem avotiem un tik pat labi tas viss var būt BS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted May 17, 2016 Report Share Posted May 17, 2016 Gribētu kādu uzticamu source Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted May 19, 2016 Report Share Posted May 19, 2016 Diezgan precīzi visu prediktē tāds MrBossFTW youtubē... viņš arī atsaucas uz visiem reālajiem Rockstar Newswire, bet vispār ja kaut ko no vidus izrauj, tad bieži spekulē kā varētu tas viss izskatīties spriežot pēc Rockstar info un to kā viņi agrāk ir darījušies... Uz iepriekšējiem apdeitiem bija diezgan precīzi tie pieņēmumi viņam! Pagaidām vienīgais oficiālais info - http://www.rockstargames.com/newswire/article/52611/gta-online-new-updates-coming-soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted May 20, 2016 Report Share Posted May 20, 2016 Viss ko es zinu arī ir no MrBossFTW. Tādēļ arī minēju, ka tas ir no neoficiāliem avotiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now