Jump to content
GIGN Forum

Xbox 360 izvēle.


SteveCock
 Share

Recommended Posts

Sveicināti.

Vēlējos apvaicāties, vai kāds var ieteikt kā labāk izvēlēties Xbox 360. Kuras tur ir tās labās mātasplates bez sarkanās pogas gļuka? Un vai ir jēga no "iebūvētā" cietā, ja 90%, ka atkodēšu un internetā visticamāk nespēlēšu. Kas vēl būtu jāzina / jāskatās izvēloties un pirkšanas laikā?

Link to comment
Share on other sites

Jaunie ir bez RROD. Cik saprotu, tad X360 E jāmaina cd-rooms, ja grib kodēt vaļā. (varbūt maldos) Tikai, neaizmirsti to, ka, kodējot, garantija protams pazūd.

Ja gribi dabūt jaunu X360 E no noliktavas ar garantiju un čeku (pieejami tikai E, jo vecos sen vairs neražo) pa saldāku cenu, tad uzraksti man privāti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tad jau droši vari ņemt X360 Slim.

Jā, bet kā izvēlēties pareizo un kam pievērst uzmanību skatoties? Kā arī, kā jau iepriekš minēju, kas tur ar tiem sarkano gaismiņu gļukiem? Jo esmu dzirdējis, ka atsevišķiem modeļiem viņš ir retāk/nav vispār.

Link to comment
Share on other sites

xbox 360 slim un viss. apskaties googlee bildes, ja neatshkjir vinjus. pirmie x360 karsa augshaa, tapec uztaisiija x360 falcon, kas to probleemu noveersa. neesmu dzirdeejis, ka kaads falcon vai slim xbox's karstu augshaa, tapec tur isti nav gruti ko izveleties.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...