Jump to content
GIGN Forum

CS:GO Lagi un pilnīgs ārprāts!


Recommended Posts

Bija problēma kad stāvēja uz PC win 8.1 bija lagi raustijās un.t.t pie tam Ping ir 4 un FPs ir virs 200! Domāju nu ok uzlikšu Win 7 viss pazudīs un viss būs ok! bet te nu bija šaize palika viss tas pats, bet klāt nāca bonuss ar pelīti neklausa un lago kārtējo reizi CPU i7 video karte GTX 660 ! ram 16gb es nezinu varbūt kādam arī tas pats bija? es vnk nevaru uzspēlēt CS netikai viņu bet arī Dota 2 lago ! Stāv pēdējie video driveri un.t.t ! ir kādas domas?

Link to comment
Share on other sites

Kas tieši nav saprotams!? FPS virs 200 Ping ir max 5 ! Nenormāli lago pelīte neatbild kādreiz tik pēc kādām 2 sec tas pats ar klaviatūru! piemēram izskrēju no stūra un 1 sec mani atmet atpakaļ domāju ka internets nifiga tur viss OK! Driveri priekš video kartes vissjaunākie! Ko vēl gribās zināt?!

Agrāk bija viss OK nezinu kas mainijās pēdējā laikā! Itkā neko neaiztiku!

Link to comment
Share on other sites

ir kāds risinājums vnk esmu ļoti uzvelcies ! Cīnos jau 3 dienu izmekleju visu google =D un nekāāāā ! un vēl kādreiz redzu kā cilvēki kas ar mani spelē arī lago tjip skrien un pēkšņi viņi ir jau tālāk nekā ir =D

++++++ arī ar botiem viss lago nav tā ka visu laiku bet ir ! =(

Link to comment
Share on other sites

nu man stāv rūteris! Bet kad es viņu atslēdzu un pieslēdzu pa taisno vadu vnlg viss palika kā ir! zvaniju pat savam provaiderim teic ka ir tāda problēma un.t.t viņu galā viss ok! Ping uz to brīdi bija 1 kas nu pēc manām domām ir tīri afigenna =D

Link to comment
Share on other sites

Obviously te nav pietiekami infas. Kura bridi paradijas? BIja setups un tad paradijas lagi vai ari kompis ir svaigs un viss jau saka darboties tada veida. Kas pedejais instalets? 100% kaut kads suuds konfilktu veido. Var but matetesplates setingi kaut kadi. Procesors clockots? ja clockots tad pats liidi vai zinosh cilveks darija? (Nevis kaiminju vasja, bet patiesham zinoshs)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...