Jump to content
GIGN Forum

Palīdziet atrast filmu


0xDEAD BEEF
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Meklēju filmu ko atceros no bērnības. Kaut kāds laikam lētais horrors ar citplanētiešiem. No filmas neko daudz neatceros, tikai 2vus kadrus.

Filmas ideja ir tāda, ka uz zemes ir sliktais citplanētietis, kurš var ielīst iekšā citos cilvēkos un viņus kontrolēt. Action, ja nemaldos, notiek pilsētā. Es neatceros, ko tieši citplanētietis vēlas, bet šķiet, ka aizlidot prom, jo filmas beigas ir mačila viņa kuģī un tur arī gāžas iekšā ūdens.

Bet vienu zīmīgu kadru es atceros - universitātē labie iet un ierauga profesori pie tāfeles, bet kas piesaista viņu uzmanību ir kaut kāds uber math-shit ko tā ir sarakstījusi uz tāfeles. Pēc tam profesore-aliens šos iespoto, no muguras viņai izaug kaut kādi kauli (as usual) un tad laikam universitāte uzsprāgst or smthng..

Kas tā varētu būt par filmu?

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Es arī meklēju filmu. Palīdziet tepat lai nav jauns topiks jātaisa.

Bija laimīgi precējies pāris, kad vienā dienā iekļuva avārijā un sieva zaudēja atmiņu. Neatceras, ka ir precējusies un savu vīru. Chaning Tatums bija lomās ja pareizi atceros. Baigi skaistā filma, gribas paraudāt.

atradu, baigi gudrais esmu izrādās.

Edited by emys
Link to comment
Share on other sites

awwwww...kā Tu uzrakstīji aprakstu, uzreiz atcerējos pašas beigas, kur sniga sniegs un dzima love. Tik jauka filma, bet bija pazudusi no manas IMDB aprites. Paldies, paldies, Tu esi mans glābējs! Rīt romantiskais vakars gatavs. Wohoooo! :cashpervert::

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...