SuperRembo Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 Sveiki. Izdomāju ka dzīvē atnācis periods kad jāsāk mācīties kā skābēt kaposti. Visi radi kas to maceja ir aizgajusi, jauniba neintereseja. Vot i tagad jasak petit Sakot ar kapostu skirbem, iekartam un beidzot ar recepti un pagatavosanu. Interneta pagaidam startup iesacejiem pamacibas neatradu. Varbūt seit ir kads guru, kas veletos padalities ar savu dzives gudribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 man patīk datorspēles tāpēc es spēlēju kontru kontrā man nav jādomā par dzīves lietām kontrā es šauju krievus krievi man nepatīk jo es esmu latvietis ar latvisku mentalitāti šim serverim ir arī savs forums šajā forumā uzturās līdzīgi domājoši cilvēki kā es kā skābēt kāpostus? 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted September 25, 2014 Report Share Posted September 25, 2014 sarivee kapostinj, sarivee burkaninj...visu liela bljodaa samici ta kamer sula spiezas ara, pec tam kjimeniit pa virs, kadu sjivi vai ko pa virs, atsvaru virsuu un parejais notiek dabiska celja. manurpat, kka shadi bij, cik atceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted October 1, 2014 Report Share Posted October 1, 2014 http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/117073-skabi-kaposti/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now